Foto: DELFI
Populārā latviešu dziedātāja LieneCandy (attēlā), kura oktobrī uz laiku bija atkal devusies uz ASV, savus sekotājus sociālajos tīklos informējusi par patiesi šokējošiem notikumiem savā privātajā dzīvē.

"Kādu dienu es jums izstāstīšu stāstu, kas ar mani tikko notika. Un jūs noteikti tam neticēsiet, bet es esmu šokā," aizvadītajā nedēļas nogalē neilgi pēc aizbraukšanas no Latvijas vīteroja dziedātāja un neslēpa, ka tik sāpīgai pieredzei viņa nevienam nenovēlētu iet cauri.

Tagad tapis zināms, kas šokējis jau tik daudz pārdzīvojušo Lieni - viņas bijušais mīļotais vīrietis, amerikāņu farmaceits Metjū Batlers, viņu krāpis, turklāt sānsoļa laikā paguvis padarīt grūtu citu sievieti.

”Mana mūža mīlestība, krāpjot mani, uztaisīja bērnu svešai meitenei. Mani mīlot, bet palikšot ar viņu," paziņoja LieneCandy.

Šonedēļ dziedātāja sniegusi plašāku ieskatu sava bijušā drauga nodarījumā, atklājot, ka Batlers, kuru savulaik latviešu dziedātāja pat bija uzaicinājusi uz Rīgu, pārgulējis ar Vašingtonā pazīstamu meiteni pēc izsaukuma.

”Mana bijušā drauga sex ar lielāko DC izsaukuma meiteni ir bijis labākais, kas ar mani noticis. Dzīve ir negaidītiem notikumiem bagāta. Uztaisīt bērnu caurstaigājušai meičai nav gudri :D Novēlu viņiem laimīgu dzīvi. :) xexe sorry ja izklausos skarba, bet katrs saņem pelnīto," vīteroja dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!