Foto: DELFI

Pazīstamo pašmāju dziedātāju LieniCandy (attēlā), izpaužoties sociālajos tīklos, bieži vien piemeklē ķibeles ar pienācīgu dzimtās valodas pielietojumu, uz ko nepielūdzami norāda viņas sekotāji.

Šoreiz dziedātāja iesaistījusies spraigā polemikā ar kādu citu ne mazāk spilgtu Latvijas šovbiznesa pārstāvi - reperi Grafomānu jeb Artūru Breģi.

Diskusija aizsākusies, LieneiCandy atbildot uz kāda sava talanta cienītāja komentāru portālā Draugiem.lv un nepareizi uzrakstot viņa vārdu, tādējādi Klāva vietā puisi nodēvējot par Kārli.

Uz šo pārpratumu teju zibenīgi reaģējis Grafomāns, ievietojot sarakstes ekrānšāviņu savā Twitter kontā ar tekstu "Kad tu vienreiz saņemsies, manu blondo draudzenīt?"

Pamanot radušos pārpratumu, LieneCandy situāciju centusies glābt ar nelielām asprātībām, tomēr arī šoreiz gadījies neliels misēklis: "Ak, vai tad nav smieklīgi? Pasmaidi graftomāniķi. Un es neēsmu Tava draudzenīte, es nemaz tevi nepazīstu tāpat kā Tu mani :)ha."

Nekorektā pseidonīma interpretēšana gan nav bijusi pa prātam pašam Grafomānam, un reperis uz to norādījis arī LieneiCandy, turpinot dziedātāju nerrot: "Nu ja mani nosauc citaa vaardaa, tas galiigi nav smiekliigi :D DRAUDZENIIT."

Turpinot saraksti, LieneCandy iesaistījusies nelielā argumentu cīņā, līdz beidzot ieņēmusi samērā kareivīgu nostāju, un galu galā saruna beigta uz visai emocionālas nots.

"Jūs cilvēki šos jokus nesaprotat. Kārlis ir Klāva brālis, bet jums to nesaprast. Ja jums ir kādas problēmas, tad neskatieties manas bildes, twītus u.c. Tie ir domāti cilvēkiem ar humora izjūtu un devu pozitivitātes.

Jums pārējiem novēlu kādreiz pasmaidīt par lietām, savādāk paši savā nopietnībā izklausaties pēc idiotiem. Ps. Vai mani interesē jūsu negativitāte? Vai tā mani ietekmē? Nē, mani tas tikai un vienīgi uzjautrina," tā LieneCandy.

Grafomāns verbālajā cīniņā pieļāvis, ka LieneiCandy koncentrēties pareizai rakstībai traucē krūtis, uz ko Liene atcirtusi, ka puisim, acīmredzot, viņas krūtis gluži vienkārši "neliek mieru".

"Kādreiz skolā, kad puiši raustīja bizes, tas nozīmēja, ka ir iemīlējušies. Esi iemīlējies?" ar Grafomānu koķetēja dziedātāja un vēl piebildusi, ka latviešu valodas zināšanas skolā viņai novērtētas ar 8 ballēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!