Foto: Privātais arhīvs
Jau ierasts, ka ārzemju un pašmāju zvaigznes savus fanus un atbalstītājus regulāri par savām gaitām un jaunākajiem notikumiem informē ar sociālo tīklu palīdzību. Arī dziedātāja LieneCandy (attēlā) nav izņēmums.

Mūziķe ir aktīva draudzēšanās portāla Facebook un mikroblogu vietnes Twitter lietotāja, taču īpaši lielā cieņā dziedātājai ir foto vietne Instagram, kurā nereti Liene savus draugus, sekotājus un atbalstītājus mēdz pārsteigt arī ar amizantiem un pat jokainiem attēliem.

Jau vēstīts, ka Liene aizvadītā gada nogalē piedzīvoja vizuālās pārvērtības un mainīja matu griezumu, un pēdējā laikā dažādi selfiji, kuros visā krāšņumā iespējams apskatīt jauno sasuku, Candy Instagram blogā ir ikdiena.

Savukārt aizvadītās nedēļas nogalē mūziķe savus fanus un atbalstītājus pārsteidza, publiskojot foto, kurā viņai ir rudi mati - Candy atrādījusi selfiju jeb pašportretu, kurā pozē ar plaši izplestām acīm un oranžīgas nokrāsas frizūru.

Dziedātāja pie bildes arī pievienojusi nelielu aprakstu, kurā taujā saviem draugiem, kā viņai šāds matu tonis piestāvētu, tiesa, pagaidām atsaucība bijusi niecīga, un tikai viens cilvēks izteicis savu viedokli par šīm pārvērtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!