Foto: DELFI
Populārā Latvijas deju mūzikas izpildītāja LieneCandy (attēlā) vasaras sākumā stāstīja, ka sākusi dokumentu kārtošanu, lai jau šoruden pārceltos uz dzīvi Amerikā, bet apstākļi šajā plānā ieviesuši savas korekcijas un dziedātāja savu aizbraukšanu bijusi spiesta atlikt.

Jūnija sākumā LieneCandy sarunā ar DELFI Izklaide atklāja, ka sākusi kārtot dokumentus, lai jau tuvāko mēnešu laikā pārceltos uz dzīvi ASV, bet tagad plāni mainījušies.

"Ar dokumentiem viss būs kārtībā, un atļauju tur dzīvot un strādāt es noteikti saņemšu, bet tas nenotiek tik ātri. Man tur ir labas iestrādnes, bet arī šeit ir pietiekami daudz ko darīt," stāstīja Liene.

Tiesa, daudzie jautājumi par to, kad tad viņa beidzot dosies prom, dziedātājai ir apnikuši - pat paziņas nākot klāt un sakot, ka esot domājuši, ka viņa jau ir prom.

"Plāni mainās - vienu dienu ir tā, bet citu dienu jau viss ir citādi. Es varu plānot vienu, bet citi cilvēki un apstākļi ievieš savas korekcijas. Kaut kad es noteikti aizbraukšu, un, kad tas notiks, gan jau visi to uzzinās, bet kādu laiku jums vēl nāksies mani paciest šeit," smejas dziedātāja.

Kamēr dokumenti vēl nav nokārtoti un pārcelšanās uz dzīvi ASV uz nenoteiktu laiku atlikta, Liene turpinās braukāt uz Ameriku, lai tiktos ar savu amerikāņu draugu un strādātu, bet viņas dēls Sebestians Matiass septembrī uzsāks skolas gaitas Angļu ģimnāzijā, lai pirms aizbraukšanas no Latvijas iemācītos angļu valodu.

Paralēli ikdienas darbiem Liene arī turpina darbu pie sava albuma - tam bija jāiznāk jau augustā, bet dažādu apstākļu dēļ arī šie plāni mainījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!