Foto: Privātais arhīvs
Populārā pašmāju deju mūzikas izpildītāja LieneCandy (attēlā), kura līdz šim baudīja brīvas sievietes statusu, šobrīd atkal ir aizņemta dāma - viņa uzsākusi attiecības ar puisi vārdā Igors Lipajs.

Plašākai publikai Liene par savu jauno mīlestību paziņojusi sociālajos tīklos, portālā Facebook un fotovietnē Instagram publicējot vairākas bildes, kurās pozē, mīļi apskāvusies ar savu jauno sirdsāķīti.

Aizvadītās nedēļas nogalē mūziķe kopā ar Igoru bija devusies uz laukiem, kur baudīja laisku atpūtu un devās pastaigā pa mežu, savukārt septembra pirmās nedēļas brīvdienas mīlas balodīši pavadīja Kukšu muižā.

Liene, sniedzot aprakstu pie publicētajiem attēliem, neslēpj, ka atkal ir iemīlējusies un jūtas ļoti laimīga. Pie vienas no bildēm dziedātāja sniegusi komentāru, ka viņai neinteresē, ko par jaunajām attiecībām varētu domāt citi, un Igoru viņa mīļi dēvē par My Love.

Vairāki mūziķes draugi jau uzslavējuši viņas gaumi, īpaši izceļot faktu, ka Lienes puisis ir krietni garāks par viņu, kā arī pauduši prieku, ka dziedātājas acis atkal mirdz un skaidri redzams, ka viņa patiešām ir iemīlējusies.

Lienei līdz šim bijušas attiecības ar vairākiem pazīstamiem pašmāju vīriešiem. 2004. gadā mūziķe apprecējās ar sava dēliņa Sebastiana Matiasa tēvu - uzņēmēju Arti Bronušu, taču starp abiem 2009. gadā izveidojās pamatīgas nesaskaņas, kā rezultātā pāris gadus vēlāk laulība tika šķirta.

Neilgi pēc paziņojuma par laulības izjukšanu dziedātāja uzsāka attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu, kuru pati sieviete dēvēja par savu īsto mīlestību, bet jau pēc nepilna gada abi izšķīrās.

Savukārt 2010. gada vasarā LieneCandy sabiedrībā izgāja kopā ar modeli Kārli Venckoviču - abi jaunieši neslēpa savas tuvās attiecības, bet intervijās dziedātāja lepojās, ka viņai pirmo reizi mūžā ir attiecības ar tik skaistu vīrieti. Tiesa gan, gada izskaņā arī šīs attiecības izjuka.

Pēcāk Liene paziņoja, ka viņai vīriešus nevajagot un daudz labprātāk viņa bauda brīvas sievietes statusu, taču, par spīti šiem apgalvojumiem, viņai izveidojās romantiskas attiecības ar amerikāņu uzņēmēju Metjū Batleru.

Drīz vien arī šis mīlas stāsts beidzās, kad aizvadītā gada nogalē mūziķe uzzināja, ka Batlers pārgulējis ar citu sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!