Foto: DELFI
Skatuves māksliniece Liene Greifāne (attēlā) šovasar kļūs par mammu savam otrajam dēliņam, taču tas dziedātājai neliedz joprojām ģērbties stilīgi un izskatīties moderni. Mūziķe atklāj dažus knifiņus, kā grūtniecības laikā skaisti apģērbties.

"Man patīk ģērbties skaisti. Ja man būtu visu laiku jāstaigā legingos un tunikās, tad laikam no mājas ārā neietu. Es šajā grūtniecības laikā sekoju līdzi savai ēdienkartei, tāpēc arī puncis nav pārlieku liels, un es jūtos skaista grūtniecīte," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta dziedātāja.

Liene secinājusi, ka grūtnieču apģērbs ir visai šausminošs, turklāt arī nesamērīgi dārgs. Tā vietā, lai tērētu naudu par drēbēm, kas īpaši paredzētas topošajām mammām, dziedātāja par saprātīgām summām iemanījusies visu nepieciešamo atrast daudzu sieviešu iecienītajos veikaliņos.

 "Man patīk gan izcelt vēderiņu, gan arī veiksmīgi to noslēpt, atkarīgs no pasākuma un garastāvokļa. Man lūzuma punkts iestājās kādā sestajā mēnesī, kad sapratu, ka man nekas no drēbēm vairs neder.

Visas drēbes izņēmu no skapja un saliku maisos, lai nekārdina acis un neieved mani depresijā. Manā skapī palika piecas vienības, ar ko variēt, un kļuvu ļoti neapmierināta. Tajā laikā piedalījos TV3 šovā Izklausies redzēts un zināju, ka katru nedēļu man būs jāstājas kameru un fotogrāfu priekšā. Sāku domāt par iespējām, kur pirkt apģērbu.

Izstaigāju grūtniecības apģērbu veikalus un sapratu, ka drēbes, kuras tur tirgo, ir vienkārši šausmīgas, garlaicīgas, nesmukas un piedevām nesamērīgi dārgas. Tad nu mans ceļojums sākās tirdzniecības centru izzināšanā.

Pateikšu godīgi, dārgākais, ko esmu sev pirkusi no apģērba grūtniecības laikā, ir apakšveļa un kleitas koncertiem. Parastas kleitiņas, krekliņus, bikses staigāšanai pa ielu un pasākumu apmeklēšanai esmu pirkusi salīdzinoši lētos veikalos, tādos kā Lindex, Reserved, Seppala un citos.

Apģērbu izvēlos tajā izmērā, kurš tajā brīdī der. Pārsvarā ņemu 38. izmēra bikses un jūtos diezgan brīvi, taču krekliņus un kleitiņas pērku 42. vai 12. izmērā. Tādā veidā es varu iegādāties apģērbu, kādu vēlos, nepārmaksājot," savos ieteikumos dalās Liene.

Māksliniece ir secinājusi, ka sievietei arī bērniņa gaidīšanas laikā ir ļoti svarīgi justies skaistai un novērtētai.

"Manuprāt, ir svarīgi justies skaisti un sievišķīgi grūtniecības laikā, jo tad vairāk var izbaudīt gaidīšanas laiku. Kā saka - laimīga mamma, laimīgs bērns.

Novēlu katrai jaunajai māmiņai pēc iespējas vairāk izbaudīt šo skaisto gaidīšanas laiku. Rūpējieties par sevi, savu izskatu un labsajūtu. Esiet laimīgas!" noslēgumā piebilst dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!