Foto: Privātais arhīvs
Šovasar Latvijā no Londonas bija ieradušās divas savulaik populāras un tautā iemīļotas dziedātājas – Lily jeb Linda Kalniņa un Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova (abas attēlā). Ciešā draudzība, kura izveidojās pirms vairākiem gadiem, joprojām ir saglabājusies, un abas dāmas savas tikšanās labprāt iemūžina foto kadros.

Gan Lily, gan Ladybird ir aktīvas fotovietnes Instagram lietotājas, un viņas regulāri savus sekotājus iepriecina ar fotogrāfijām no dažādiem saviesīgiem pasākumiem, ikdienišķiem notikumiem un pat pašu sarīkotām foto sesijām.

Šonedēļ modeles ādā bija iejutusies Lily, kura nebēdnīgi pozēja pavisam īsā topiņā, savukārt fotogrāfa pienākumus uzņēmās Ladybird, kura ar attēliem pēc tam padalījās interneta vidē un norādīja, ka Linda ir viņas labākā draudzene uz mūžiem.

Bildes guvušas  pozitīvas atsauksmes un daži pat atzinušies mīlestībā gan Lindai, gan Tatjanai. Cilvēki apbrīno Lily skaistumu un seksapīlu, slavē abu meiteņu jautros izgājienus un nežēlo komplimentus.

Retajās tikšanās reizēs Lindai un Tatjanai mēdz piebiedroties arī pašmāju dīdžejs un mūziķis Markus Riva, kurš sociālajos tīklos savem sekotājiem vairākkārt pavēstījis, ka šīs meitenes viņam ir ļoti mīļas un labas draudzenes.

Pēdējos gados informācija par to, ar ko abas sievietes nodarbojas Londonā, bijusi visai skopa. Īpaši noslēpumaina ir Ladybird, taču, spriežot pēc abu dāmu aktivitātēm sociālajos tīklos, var secināt, ka draudzība joprojām ir saglabājusies un brīvajos brīžos viņas viena otru labprāt apciemo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!