Foto: Kadrs no video

Šonedēļ par vienu no apspriestākajiem raidījumiem publiskajā telpā kļuvis Latvijas Televīzijas veidotais Personība. 100g kultūras, kas ļāva ielūkoties dziedātājas Lindas Leen dzīvē. Tiesa, vērīgākie pamanījuši, ka mūziķe filmēšanās laikā pārkāpusi Ceļu satiksmes noteikumus.

Raidījumā, kas sniedza ļoti personīgu ieskatu parasti atturīgās Lindas dzīvē, dziedātāja filmēta arī pie automašīnas stūres ceļā pie mammas Talsos.

Skatuves māksliniece pastāstīja, ka autovadīšana viņai ir gluži kā "svētceļojums pie sevis", kas ļauj sakārtot domas un pieņemt lēmumus.

Dziedātāja arī smejoties atklāja – atrašanās pie stūres viņai, iespējams, tik tuva ir tāpēc, ka automašīna ir tā lieta pasaulē, kas viņai "absolūti klausa uz vārdiņa".

"Ir forši, ka vismaz viena lieta šajā pasaulē notiek absolūti tā, kā es vēlos," sirsnīgi smējās Linda.

Tiesa, pieredzes bagātā autovadītāja filmēšanās laikā pārkāpa Ceļu satiksmes noteikumus, kas paredz – vadītājam ir jālieto drošības josta.

Šī nav pirmā reize, kad filmēšanās laikā sabiedrībā zināmi cilvēki aizmirst par drošību – pērnā gada vasarā par tādu pašu pārkāpumu bija spiests taisnoties dziedātājs Intars Busulis, kurš visu vainu novēla uz Ufo liekajiem kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!