Foto: F64

Pēc izbalsošanas no šova Okartes skatuve 2 esksotiskā skaistule Lingita Lina Bopulu (attēlā) jau saņem piedāvājumus darboties kā modele. Meitene labprāt izmēģinās spēkus šajā lomā, taču sola nepamest novārtā arī mūziķes karjeru.

"Turpināšu vokāli attīstīties pie pedagogiem, jo apzinos, ka man vēl daudz jāmācās. Dziedāt es nepārtraukšu - uzskatu, ka tas, kas iesākts, ir jāpabeidz, un es padoties nedomāju," sarunā ar DELFI Izklaide ieceres atklāj Lingita.

Jau nākamajā dienā pēc izbalsošanas no šova Lingita aicināta uzstāties Bauskas tautas namā, ko labprāt arī darījusi. "Man likās, ka pēc izbalsošanas es salūzīšu, taču uzreiz bija piedāvājums dziedāt, un tik traki nav. Protams, sirsniņa sāp. Tieši pēdējā nedēļā man beidzot bija izdevies iejusties šovā, atplaukt," stāsta meitene.

Pirmās dienas pēc šova Lingita velta atpūtai arī no skolas, taču spriež, ka dzīve atkal ieies ierastajās sliedēs. Popularitātes nastu meitene nejūt.

"Nu nav tā, ka visi man tagad īpaši pievērstu uzmanību. Tā kā ādas krāsas dēļ uz mani jau iepriekš visi skatījās, nekādas izmaiņas nejūtu," smaida meitene, kurā rit arī afrikāņu asinis. Stereotipu laušana attiecībā uz citādajiem bijis arī viens no viņas personīgajiem mērķiem, piedaloties šovā.

"Gribēju pierādīt, ka latvietim obligāti nav jābūt baltam. Domāju, ka savā ziņā man izdevās," spriež Lingita. Viņa dalību Okartes skatuvē 2 nenožēlo un uzskata, ka šovs viņu stiprinājis arī kā personību, dodot lielu dzīves pieredzi.

Jau šova laikā eksperti Lingitai ieteikuši izmēģināt veiksmi modeļu biznesā, bet nu, pēc šova pamešanas, meitenei ir jau reāli piedāvājumi fotografēties žurnāliem, un viņas kailbildes jau redzamas žurnālā Playboy.

"Esmu pabeigusi modeļu kursus, un man ir piedāvājumi darboties šajā jomā. Es gribu izpausties dažādās jomās, neielieku sevi nekādos rāmjos," skaidro Lingita, kura pēc skolas beigšanas apdomīgi izlēmusi iestāties universitātē, lai apgūtu arī kādu nopietnāku profesiju.

"Gribu studēt kādu no humanitārajām jomām. Neuzskatu sevi par tik ļoti talantīgu, lai varētu dzīvē nopelnīt iztiku tikai ar mūziku. Kad man būs ģimene, man taču tā būs jāuztur, un es nevarēšu to izdarīt tikai dziedot - Latvijā tas nav iespējams. Tāpēc gribu pamatdarbu, bet muzicēšanu atstāt kā hobiju, ar ko nodarboties nedēļas nogalēs," skaidro Lingita.

Viņa cer, ka, par spīti šova dēļ paņemtajam pārtraukumam skolā, viņai tomēr izdosies pabeigt mācības un iestāties augstskolā jau šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!