Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā mūzikas un kino censone Lingita Lina Bopulu (attēlā) pārsteigusi savus atbalstītājus, atkal mainot imidžu - savus skaistos, tumšos matus viņa pārkrāsojusi sarkanā tonī.

Savu jauno tēlu Lingita plašākai publikai atrādīja kolēģes Lauras Railas jaunā video prezentācijā, bet par pārmaiņām Twitter sekotājiem lika nojaust jau iepriekš, sociālajā portālā paziņojot: "Mainot savu ārieni, cilvēks iekšēji jūtas mazliet citādi, bet, ja gribi ilgstošas, pastāvīgas pārmaiņas, jāmaina sava iekšiene, ne tikai ārpuse".

Lingitas jauno matu sakārtojumu pasākumā atzinīgi novērtēja viņas draugi un šova kolēģi, priecājoties par dziedātājas veselīgi spīdošajām cirtām. Turklāt atradās arī tādi kāpumnieki, kas vēlējās apčamdīt Lingitas garos, spīdīgos matus.

Šī ir jau otrā reize šogad, kad Lingita pārsteidz ar matu sakārtojuma maiņu. Šova Okartes skatuve sākumā meitenes galvu rotāja īsi un čirkaini dabīga toņa mati, ko pati Lingita mīļi dēvēja par "afrogalvu".

Šova laikā dziedātāja ļāvās pārvērtībām - viņas dabīgi čirkainie mati tika ķīmiski iztaisnoti un ar jaunu šķipsnu pieaudzēšanas palīdzību padarīti daudz garāki.

Lingitai pašai jaunais tēls ļoti gāja pie sirds. "Ar gariem matiem, manuprāt, izskatos sievišķīgāka, un tā arī jūtos," sarunā ar DELFI Izklaide par frizūru sprieda Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!