Foto: Publicitātes foto

Šova Okartes skatuve emocionālākā dalībniece Lingita Lina Bopulu (attēlā) šoruden veiksmīgi uzsākusi studijas un plāno šovbiznesu atstāt vien hobija līmenī, bet profesionāli realizēt sevi nopietnākā lauciņā. Jaunajā dzīves lappusē viņa iesoļo arī jaunā veidolā.

Lingita atzīst, ka jau no bērnības ir interesējusies par latviešu kultūru un folkloru, tāpēc baltu filoloģijas studijas bija viņas pirmā izvēle mācību ziņā.

Pēc pirmā mācību mēneša Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātē Lingita ir ļoti apmierināta - jāmācās esot ļoti daudz, bet meiteni tas tieši iepriecina, jo viņai neatliek laika gruzīties par sīkumiem.

”Bija periods, kad ļoti uztraucos un pārdzīvoju visu, katru negatīvo lietiņu. Tagad esmu sapratusi, ka tā dzīvot nedrīkst, jo, pārdzīvojot par katru sīkumu, var nepamanīt skaisto un labo, kas apkārt pasaulē notiek," sarunā ar DELFI Izklaide savu jauno dzīves redzējumu atklāj Lingita.

Līdz ar attieksmi pret dzīvi Lingita pamainījusi arī ārējo veidolu, atgriežoties pie sprogainās afrogalvas. Viņas izmaiņas aplūkojamas divās pēdējās foto sesijās, kurām Lingitu gatavojusi stiliste Līva Hausmane, novērtējot meitenes modeles dotības.

Pirmā foto sesijas daļa norisinājās sadarbībā ar fotogrāfu Arni Vītoliņu. ”Izvēloties apģērbu, ņēmu vērā Lingitas spilgto matu krāsu. Tā kā foto sesiju veidojām mežā, izvēlējos vizuālo tēlu veidot spilgtu, lai tēls nesaplūstu ar apkārtējo vidi, bet tomēr saglabāju rudenīgo noskaņu tajā. Paldies jāsaka arī Dāvim Ķimenim par matu sakārtojuma izveidi," stāsta Hausmane.

Otrā foto sesijas daļa izdevās jau krietni atšķirīgāka, jo tajā Lingita fotogrāfam Kasparam Filipam Dobrovoļskim pozēja jau ar jaunu matu sakārtojumu. Stiliste sesijai izvēlējās mierīgākus apģērba toņus, vairāk liekot akcentu uz spilgtiem aksesuāriem, un pēc padarītā darba atzīst, ka Lingita varētu būt laba modele.

”Lingitai ir potenciāls modeles karjerā sava eksotiskā izskata un attieksmes dēļ. Viņai nav lieku kaprīžu, ar viņu ir viegli komunicēt un sastrādāties" spriež Hausmane.

Pati Lingita gan atzīst, ka modeles darbs, kā arī dziedāšana viņai esot vairāk kā hobijs, pašlaik meitene cītīgi studē, lai pēc universitātes absolvēšanas varētu strādāt kādā no žurnāliem vai vadošajiem portāliem par redaktori.

”Uzskatu, ka modeles darbs nav nekas slikts, bet es savā dzīvē vēlos sasniegt, ko vairāk. Cītīgi mācos augstskolā, lai man izdotos piepildīt savus sapņus. Vēlos ne tikai kļūt par kāda žurnāla vadītāju, bet arī pieteikt sevi radošajā jomā, kas ir cieši saistīta ar to, ko studēju augstskolā. Ceru, ka man tas izdosies," nosaka Lingita.

Galerijā: Ligitas Linas Bopulu pēdējās divas foto sesijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!