Foto: Privātais arhīvs

Ceturtdienas, 14. novembra, vakarā Filipīnu galvaspilsētā Manilā noslēdzās populārā vīriešu žurnāla Playboy rīkotais starptautiskais modeļu konkurss Playmate of the Year – tajā Latvijas pārstāve Lingita Lina Bopulu (attēlā) atzīta par talantīgāko dalībnieci.

Konkursa finālā latviešu skaistule sacentās ar vēl desmit meitenēm no visas pasaules, un sīvajā konkurencē mūsu pārstāve guvusi atzīstamus panākumus - viņa saņēmusi titulu "Miss Talent 2012", bet interneta balsojumā ierindojusies piektajā vietā.

Pati Lingita sociālajos tīklos jau paudusi sajūsmu par notikušo pasākumu un saviem panākumiem. "Kopumā jūtos ļoti labi, priecājos, ka man tika dota tāda iespēja aizceļot kaut kur tik tālu un prezentēt valsti, kuru cienu un mīlu. Liels paldies lieliskajai Playboy komandai, ka uzticējās man un deva tādu iespēju.

Prieks, ka varēju strādāt ar vienu no labākajiem filipīniešu fotogrāfiem, iepazīt jaunus, gaišus, iekšēji skaistus cilvēkus un gūt jaunu pieredzi," portālā Draugiem.lv īsi pēc konkursa izskaņas rakstīja Lingita.

Talantu konkursā Lingitai žūrijas simpātijas izdevies iekarot ar muzikālu priekšnesumu - viņa spēlējusi klavieres un arī nedaudz uzdziedājusi.

Pēc veiksmīgi aizvadītā konkursa Lingita kopā ar pārējām meitenēm, ar kurām jau paguvusi sadraudzēties, dosies atpūsties uz Sebu salu, bet pēc tam viņa atgriezīsies Latvijā, lai turpinātu studijas.

Galerijā: neliels ieskats Lingitas un citu Playboy modeļu piedzīvojumos Filipīnās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!