Foto: Vida Press/Instagram.com/kimkardashian/

Ne tikai amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana ar savu milzu dupsi prot "salauzt" internetu. Arī 47 gadus vecā Dženifera Lopesa (abas attēlā), kuras sēžamvieta ir ne mazāk izdaudzināta, spēj izraisīt īstu histēriju.

Lopesa šonedēļ savus "Instagram" sekotājus aplaimojusi ar īpaši seksīgu selfiju, kurā viņa, tērpusies melnā bodijā, pozē gultā. Attēls neilgā laikā kļuvis par sensāciju.

Bildē labi apskatāmi Lopesas vizuālie dotumi – formīgās krūtis un dibens, kas, starp citu, tika apjūsmots un dēvēts par pasaulē smukāko, pirms pie apvāršņa parādījās Kima ar savu milzu dupsi.

Bildīte mazāk nekā diennakts laikā jau izpelnījusies miljons sarkano sirsniņu jeb "patīk", kā arī tūkstošiem komentāru, turklāt Lopesas fani priecājas, ka viņas dupsim popularitātē izdevies pārspēt Kardašjanas labumus.

Lopesas publicētais selfijs stipri atgādina foto, ko Kardašjana savos sociālajos tīklos publiskoja pirms aptuveni diviem gadiem. Tajā viņa redzama baltā bodijā un ar puspliku dupsi. Pa šo laiku bilde atzīmēta ar vairāk nekā miljons sarkanajām sirsniņām.

Savukārt Lopesai ar līdzīgu selfiju tikpat "patīk" atzīmju skaitu izdevies iegūt vien nepilnas diennakts laikā.

#loveyourselffirst #feelingempowered👑 #healthybodyhealthymind

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 3, 2016 at 11:55am PDT

#NoFilter

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 16, 2013 at 11:41pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!