Foto: Vida Press
Šobrīd 47 gadus vecās popdziedātājas Dženiferas Lopesas mīlas dzīvē noticis jauns pavērsiens – tiek vēstīts, ka viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar bijušo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu (abi attēlā).

Izdevums "Entertainment Tonight" šonedēļ vēsta, ka Lopesa un 41 gadu vecais bijušas beisbola spēlētājs Rodrigess satuvinājušies pavisam nesen. Anonīmi informatori pastāstījuši, ka abus iepazīstinājuši viņu kopīgie draugi.

"Alekss un Dženifera iepazinās pirms aptuveni viena mēneša Losandželosā. Viņi abi ir brīvi, ar iespaidīgām karjerām un abiem ģimene ir galvenā prioritāte. Viņiem ir daudz kopīga, un draugiem šķita, ka viņi ļoti labi saderētu kopā," sacījis kāds zinātājs.

Savukārt, kā stāstījis anonīmais avots, nesen Rodrigess apmeklējis Lopesas šovu Lasvegasā, un pēc tā abi ļoti satuvinājušies.

To, ka Lopesas un Rodrigesa attiecības attīstās visai strauji, apliecina arī aizvadītās nedēļas izskaņā Bahamu salās uzņemti paparaci foto. Tajos iemūžinātas pārīša mīļuma izpausmes.

"Džena kopā ar bērniem aizlidoja uz Maiami. Tālāk viņa un Alekss devās savā pirmajā kopīgajā ceļojumā uz Bahamām," "Entertainment Tonight" klāstījis anonīmais avots, piebilstot, ka dziedātājas bērni – deviņus gadus vecie dvīņi Emma un Makss – tikmēr pavada laiku kopā ar tēvu, aktieri un dziedātāju Marku Antoniju.

Jāatzīmē, ka arī Rodrigess arī ir tēvs dieviem bērniem, kas nākuši pasaulē viņa iepriekšējās attiecībās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!