Foto: AFP/Scanpix
Viens no slavenās dziedātājas Dženiferas Lopesas (attēlā pa kreisi) lielākajiem trumpjiem ir viņas smukais un varenais dibens, kuru mūziķe koncertos krata un tirina uz nebēdu, taču tagad viņai sava lielākā lepnuma dēļ, iespējams, draud cietumsods.

Maija izskaņā Lopesa sniedza koncertu Marokā. Kā jau tas bija gaidāms, māksliniece uz skatuves sarīkoja varenu tverkošanas šovu, kura laikā Dženifera izkratīja visus savus dibena muskuļus. Tiesa, lielo prieku par publikas ovācijām tagad aizēnojis fakts, ka pašas pēcpuse mūziķei sagādājusi nepatikšanas.

Lai gan lielākā daļa publikas dziedātājas performancei veltīja skaļus aplausus un uzmundrinošus kliedzienus, ne visus Lopesas tverkošana sajūsminājusi līdz ģībonim. Tā, piemēram, Marokas premjerministrs joprojām nesēj atgūties no šoka, ko piedzīvojis dziedātājas uzstāšanās laikā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, premjerministrs policijā iesniedzis apsūdzību, kurā lūdz ierosināt krimināllietu pret Lopesu par klaju necieņas izrādīšanu valsts tikumiskajām normām. Viņš brangās pēcpuses īpašnieces dejošanu nodēvējis pat seksuālu agresiju un provokatīvu attieksmi pret valsts morālajām un reliģiskajām vērtībām.


Tāpat premjerministrs ir sašutis par to, ka šis koncerts tika translēts televīzijā, un neviens nav pacenties pārtraukt tiešraidi brīdī, kad Lopesa sākusi tverkot un seksīgi dejot. Ja izvirzītās apsūdzības tiks ņemtas vērā un tiks ierosināta krimināllieta, 45 gadus vecajai mūziķei var draudēt cietumsods līdz pat diviem gadiem.

Tiesa, Lopesa nav vienīgais grēkāzis, kura vainota ētisko un reliģisko normu pārkāpšanā - Marokas premjerministrs apsūdzējis arī vērienīgā šova rīkotājus un cilvēku, kurš bijis atbildīgs par koncerta translēšanu televīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!