Sestdien, 16.augustā savu 50.dzimšanas dienu svinēs popzvaigzne Madonna, jeb pilnā vārdā Madonna Luīze Veronika Čikone Ričija. Savu dzimšanas dienu viņa plāno atzīmēt nevis ar grandiozu koncertu vai plašu ballīti, bet gan ar neparastu dāvanu.
Kā šodien ziņo interneta portāls "Mail Online", dziedātāja vēlas adoptēt trīsgadīgu meitenīti no Malavi un viņas laulātais draugs Gajs Ričijs, lai arī par šo ideju nav sajūsmā, galu galā piekritis.


To, ka Madonna interesējusies par trīsgadīgās Mērsijas Džeimsas adoptēšanas, apstiprinājuši arī par adopciju atbildīgā iestāde Malavi. "Madonnas pārstāvi ir ieradušies apmeklēt meitenīti un adopcija virzās uz priekšu. Patlaban valdība no Madonnas gaida oficiālu iesniegumu, lai meitenīte varētu pamest valsti un sākt jaunu dzīvi," atzinis Malavi adopcijas ministrs Penstons Kilembe. Savukārt meitenītes vecmāmiņa atklāja, ka Madonnas pārstāvji solījuši meitenītes atgriešanos iepriekšējā ģimenē 18 gadu vecumā. "Es gan tad laikam vairs nebūšu dzīva," viņa sprieda.


Kāds Madonnas un Ričija ģimenes draugs atklājis, ka Ričijs par gaidāmo ģimenes pieaugumu nebūt nav sajūsmā. "Izskatās, ka Gajs vienkārši ir noguris cīnīties ar Madonnu par šo tēmu," atklājis avots. "Viņš Madonnai solīja uzdāvināt visu, ko viņa vēlas un viņa vēlējās adoptēt vēl vienu bērnu.


Lai arī prese regulāri raksta par Madonnas un Ričija laulības regulārajām nesaskaņām, pāris joprojām ir kopā un dzīvo Londonas tuvumā. Ar britu režisoru Ričiju Madonna  apprecējās 2000.gadā, kad izjuka viņas laulības ar aktieri Šonu Pennu. Ģimenē aug meitiņa Marija Lurdesa un abu adoptētais mazulis Rokko Ričijs.


Madonna ir visu laiku visveiksmīgākā solo dziedātāja. Ar aptuveni 175 miljoniem pārdotu albumu aun 75 miljoniem pārdotu singlu, balstoties uz 2007. gada Gīnesa rekordu grāmatu un Billboard Magazine publicēto informāciju Madonna ir visu laiku visienesīgākā sieviešu dziedātāja. Žurnāls Forbes Magazine ir aprēķinājis ka Madonnai piederošais kapitāls ir aptuveni 325 miljoni ASV dolāru. Turklāt Madonnai pieder visienesīgākās koncerttūres rekords (Confession Tour).


Iepriekš parādījās informācija, ka Madonna savu 50. dzimšanas dienu nosvinēs ar grandiozu koncertu Ņujorkā, Centrālparkā, bet tagad rādās, ka apaļā jubileja tiks atzīmētā mājās. Tuvākais koncerts gaidāms vēlā rudenī, Bostonā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!