Foto: Vida Press
Popmūzikas karalienes Madonnas vārds un dažādi skandāli iet roku rokā jau kopš viņas karjeras pirmsākumiem, tomēr pēdējā laikā skatuves mākslinieces uzvedība faniem sagādājusi bažas. Ceturtdien, 17. martā, uzstājoties Austrālijas pilsētā Brisbenā, viņa izdarījusi ko īpaši dīvainu.

Koncerta laikā uz skatuves tika aicināta kāda meitene no skatītāju rindām, un Madonna, kura pati ir gana naska uz plikumu demonstrēšanu savos šovos, nolēma visa pūļa priekšā atkailināt fanes krūtis, paraujot uz leju viņas korseti.

Protams, tas nekavējoties kļuvis par šonedēļ apspriestāko notikumu ārvalstu tabloīdos, un radies jautājums – vai meitene negatavojas tiesāties ar Madonnu par publisko pazemojumu?

17 gadus vecā Džozefīne Džordžio intervijā austrāliešu izdevumam Courier Mail atzinusi, ka uz skatuves piedzīvoto uzskata par labāko mirkli savā dzīvē un netaisās pieprasīt kompensāciju.

Meitene ir barista un sapņo par modeles karjeru, tāpēc viņu ļoti glaimojis fakts, ka Madonna uz skatuves viņu dēvējusi par Victoria's Secret eņģelīti. Pusaudze arī neizprot ap šo notikumu sacelto jezgu.

"Tikai es varu izlemt, vai jūtos pazemota, vai nē. Kāpēc cilvēki uzskata, ka mani varētu pazemot pašas krūts, krūtsgals vai augums?" izbrīnīta ir Džozefīne, kuru līdz sirds dziļumiem sajūsminājusi iespēja vienkārši stāvēt blakus Madonnai un lūkoties viņai acīs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!