Salīdzinājumā ar savu vienaudzi Madonnu (viņai 50 gadi palika 16. augustā), kura līdz šim brīdim ir teicamā fiziskajā formā un nesen devusies savā kārtējā pasaules turnejā, leģendārais popmūzikas karalis Maikls Džeksons izskatās visai nožēlojams.

Ne viens vien preses izdevums turpina ziņot, kā plastiskās operācijas, badošanās cikli un skandāli ar saviem un svešiem bērniem iedragājuši Džeksona veselību un autoritāti.

Neraugoties uz to, ka Džeksona seja, kas nu jau līdzinās savdabīgai maskai, vairākus gadus praktiski nemainās, mūziķa ķermenis liecina par slimu, novecojušu cilvēku.

Pēdējā laikā pusgadsimtu gadus vecais dziedātājs turpina slēpties no "vienkāršiem mirstīgajiem". Reizi pa reizei gan viņš redzēts savu trīs bērnu (Princa Maikla, Perisas Ketrīnas un Princa Maikla II) kompānijā, bet šad tad arī viens, toties invalīdu ratiņos.

Piecdesmitās jubilejas priekšvakarā, izmantojot vecas mūziķa fotogrāfijas, eksperti ar moderno datortehnoloģiju palīdzību centās uzmodelēt seju, kāda Džeksonam varētu būt, ja viņš nebūtu apmeklējis nevienu plastisko ķirurgu mūžā.

Vērtējums lai paliek jūsu ziņā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!