Foto: Privātais arhīvs
Daudzas daiļā dzimuma pārstāves ar veselīgu dzīvesveidu un fiziskajām aktivitātēm nodarbojas ne tikai savam priekam un labsajūtai, bet arī mīļu prāt ar sporta nodarbību rezultātiem padalās sociālajos tīklos, iepriecinot savus sekotājus.

Viena no sabiedrībā zināmajām meitenēm, kura labprāt savā Instagram profilā izrāda slaikā augumiņa foto, ir šovā Okartes skatuve iepazītā Māra Katarska (attēlā), kura jau ilgāku laiku par savu mītnes vietu izvēlējusies Grieķiju.

Tur meitene naudu pelna, dziedot viesnīcā, bet saviem sociālo tīklu sekotājiem talantīgā dziedātāja, kura Latvijas šovbiznesu savulaik mēģināja iekarot ar skatuves vārdu Katarsky, jaunā dāma ļauj ielūkoties savā krāšņajā ikdienā.

Māra regulāri "izstāda" bildes, kuros iemūžināta peldkostīmos, un ne velti - kā liecina pievienotie apraksti, tieši ar šobrīd tik populāro pietupienu palīdzību meitene tikusi pie tik kārdinošām ķermeņa formām, kas daudziem puišiem liek sajūsmā spiest "patīk" atzīmi, bet ne vienai vien meitenei, iespējams, mocīties skaudībā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!