Foto: Privātais arhīvs

Šovā Okartes skatuve savulaik iepazītā jaunā dziedātāja Māra Katarska jeb Katarsky (attēlā) sekojusi daudzu sabiedrībā zināmu sieviešu piemēram un savus sociālo tīklu sekotājus iepriecinājusi ar gana pikantu foto.

Skatuves mākslinieces Instagram profilā pēdējās nedēļas laikā ievietotas vairākas fotogrāfijas no viņas ceļojuma uz Grieķiju, bet, kā jau ierasts, lielākās simpātijas izpelnījušies attēli, kuros meitene redzama peldkostīmā.

Visvairāk Katarskas draugiem, paziņām un talanta cienītājiem iepatikusies bilde, kurā meitene iemūžināta tā, ka redzams viņas tvirtais dibentiņš - sajūsmu par šo attēlu pauduši vairāk nekā 100 cilvēku, un tā kļuvusi par vienu no populārākajām fotogrāfijām dziedātājas profilā.

Jau vēstīts, ka pēc dalības šovā Okartes skatuve grupas 4vēji dalībniece mēģinājusi iekļūt vēl vairākos televīzijas projektos, bet bez panākumiem. Arī par meitenes muzikālajām gaitām dzirdēts maz, bet šajā pavasarī viņa daudzus apžilbināja, piedaloties jaunās dizaineres Kristīnes Deimon modes skatē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!