Foto: Mango

Viens no populārākajiem pašmāju mūziķiem Markus Riva (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē savas draudzenes Ellas jeb Elīnas Fūrmanes vadītajā Vecrīgas klubā Dstyle atzīmēja savu 25. dzimšanas dienu.

"Svinības izdevās lieliskas. Šogad nācās apvienot darbu ar dzimšanas dienu. Svinēju visu nedēļu, sākot jau ar Dstyle dzimšanas dienu, savu pases vārda dienu un, protams, 25. dzimšanas dienu.

Tie bija man svētki, jo vakarā nācās arī spēlēt un izklaidēt vakara viesus, līdz ar to gandarījums vēl lielāks. Dstyle vispār man ir īpaša vieta, tāpēc pat forši, ka dzimšanas dienas sakrīt kopā," sarunā ar izklaides portālu Mango sajūsmu neslēpj Markus.

Sumināt mūziķi apaļajā jubilejā bija ieradušies gan viņa daiļrades cienītāji, gan kolēģi, bet viena no īpašākajām dāvanām, ko saņēmis Markus, bijusi dziedātājas Yana Kay glezna, kas lieliski iederoties puiša mājoklī.

"Ikkatra dāvana jau īpaša, bet ikkatrs cilvēks, kas apsveic, dod labas emocijas. Sociālajos tīklos vispār "gāza rinķī" - saņēmu simtiem apsveikumu un joprojām neesmu paspējis atbildēt visiem. Cilvēku mīlestība ir lielākā dāvana," priecājas dziedātājs.

Atzīmējot jubileju, nekādas apņemšanās nākamajam dzīves gadam gan puisis nav nospraudis, jo dzīvē tāpat viss lieliski ejot uz priekšu un viss kļūstot arvien labāk un labāk, bet uz jautājumu, vai mūziķis neplāno uzsākt pastāvīgas attiecības vai dibināt ģimeni, Riva atzīst, ka tam laika neesot.

"Darbs dod man piepildījumu, līdz ar to arī ģimenes dibināšana šobrīd nav aktuāla. Darbs man ir 24 stundas septiņas dienas nedēļā. Strādājot cītīgi, nāk arī rezultāti. Šobrīd esmu tādā kā darba azartā. Sabiedrības standarti mani neinteresē, ar mākslām un popkultūru esmu jau kopš dzimšanas un tas netiks arī mainīts," savu izvēli pamato dziedātājs.

Riva ir viens no tiem pašmāju mūziķiem, kurš nopietni aizrāvies arī ar modeļa gaitām, bet šobrīd tām vairs neatliek tik daudz laika.

"Šobrīd koncentrējos uz trešo studijas ierakstu, darbu Dstyle un radio Capital FM, kā arī video veidošanu, līdz ar to arī modeļa puse šobrīd netiek likta lietā. Bet ik pa laikam sanāk kāds projekts. Bet pa lielam, šeit Latvijā modeļa karjera nav iespējama, tad ir jābrauc uz metropolēm un jāstrādā tur. Bet šobrīd visi darba resursi man ir lieliski tepat," atzīst Riva. 

Raugoties tuvāko divu gadu nākotnē Rivu nebiedē daudzu leģendāru mūziķu liktenis, kuri aizsaulē devušies zīmīgajā 27 gadu vecumā, radot tādu jēdzienu kā Klubs 27. "To klubu izdomāja cilvēki, ne Dievs. Katram ir savs laiks. Tāpēc mums ir jāizbauda no negācijām brīva katra diena," aicina Markus Riva.

Galerijā: ieskats dziedātāja Markus Rivas brīnumainajās pārvērtībās kopš 2009. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!