Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā pašmāju dīdžejs un mūziķis Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva (attēlā) devās uz Londonu, lai savas diskžokeja iemaņas demonstrētu vienā no Londonas geju klubiem, kurā viņš bija uzaicināts kā viesmākslinieks.

Fotogrāfijās, kas publicētas kluba Room Service oficiālajā Facebook lapā, redzams, ka Riva nokļuvis pie šī kluba "goda sienas", turklāt kopā ar viņu ballītē atpūtusies arī bijusī Talantu fabrikas dalībniece Lily.

Ballītē, kurā Riva miksēja mūziku, kā īpašais viesis piedalījās amerikāņu modele, "ballīšu karaliene" un modes ikona Amanda Lepora, kura uzskatāma par ASV populārāko transvestītu un tiek dēvēta par sievieti, kurai veiktas visvairāk plastiskās operācijas.

Kā redzams bildēs (skat. galeriju), klubu iecienījuši ekstravaganti ģērbti vīrieši un sievietes, kuri nekaunas publiski ļauties skūpstiem un apmainīties ar erotiskiem pieskārieniem.

Londonas populārais geju klubs Club Room Service piedāvā luksusa deju ballītes seksuāli netradicionāli orientētiem cilvēkiem. Klubs pamatā atrodas Londonā, taču deju ballītes tiek piedāvātas arī citās pasaules vietās - Ņujorkā, Telavivā, Amsterdamā un citur.

Kā naktsklubs vēsta savos sociālajos tīklos, viņi piedāvā seksīgākos burziņus pilsētā.

Viens no kluba menedžeriem ir ekstravagantais transvestīts Džejs Klārks jeb Džodija Harša, kura par saviem draugiem sauc tādas ārzemju slavenības kā Kellija Osborna un Lilī Allena.

Kā liecina internetā atrodamā informācija, Klārks jeb Džodija ir gejs un savu orientāciju viņš plašākai publikai atklājis 15 gadu vecumā. Klārks ir diezgan populāra personība Anglijā, iespējams, sava ekstravagantā izskata dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!