Foto: F64

Jaunā dziedātāja Marta Ritova (attēlā) savā 23. dzimšanas dienā pārsteigusi atbalstītājus uzreiz ar divām lietām - viņa svētkos uzdāvinājusi faniem jaunu dziesmu Es tevi aizvedīšu, kā arī iepriecinājusi ar vizuālā tēla pārmaiņām.

Ritova dzimšanas dienu svinēja otrdiena, 16. decembrī, tam par godu sarīkojot koncertu klubā Happy Days & Nights. Sveikt dziedātāju dzimšanas dienā bija ieradušies viņas draugi un tuvinieki, tostarp kompānijas Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs un šova Okartes skatuve cīņu biedrene Anete Volmane.

Kā koncertā novēroja dziedātājas fani, Marta pamainījusi arī imidžu. Okartes skatuvē iepazinām viņu kā dabīgi tumšbrūnu matu īpašnieci, un šis imidžs meitenei saglabājās vairākus gadus.

Kamēr citas šova kolēģes steidza iepriecināt tautu, izmēģinot visu veidu matu krāsas un griezumus, Marta matus nekrāsoja un griezumu nemainīja. Nu arī viņa ļāvusies modes vēsmām un izvēlējusies savus tumšbrūnos matu beidzot izbalināt, no dabīgas brunetes kļūstot par glītu blondīni.

Tikmēr fani nebeidz jūsmot arī par viņas jauno muzikālo veikumu - Es tevi aizvedīšu, ko sociālajos tīklos nodēvējuši par īstu iemīlēšanās dziesmu.
 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!