Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās vēl nebijis pasākums – Drosmes rings, un starp tā apmeklētājiem bija arī šova Okartes skatuve dalībniece Marta Ritova (attēlā). Nevarēja nepamanīt, ka dziedātāja piedzīvojusi arī nelielas vizuālās pārvērtības un viņas smaids atsedz zobu skavas.

"Uz Drosmes ringu devos, lai atbalstītu savu draugu. Iegriezos tur uz pavisam īsu mirkli. Puisis nemaz netika pie cīkstēšanās, jo viņš piedalījās smagā svara kategorijā, kurā viņam nebija pretinieku," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Marta.

Savukārt taujāta, kas viņu pamudinājis doties pie stomatologa, lai uz zobiem uzliktu breketes, dziedātāja atklāj, ka viņa jau sen vēlējusies uzlabot savu smaidu un nemaz nekaunas, ka šobrīd viņas muti rotā zobu skavas.

"Jau ļoti sen gribēju uzlikt breketes, taču kaut kā līdz šim nebija tam sanācis laiks. Šī gada jūnijā beidzot to izdarīju.

Kā cilvēkam, kurš uzstājas uz skatuves, man ir ļoti svarīgi, lai zobi un smaids izskatās labi. Nedomāju, ka tas ir kaut kas tāds, par ko būtu jākaunas," saka Marta.

Breketes mūziķes zobus rotās aptuveni pusotru gadu, un, kā stāsta dziedātāja, viņa nav izjutusi diskomfortu, kad pirmo reizi tās tika uzliktas.

"Nekādu nepatīkamu sajūtu nav, un breketes man nemaz netraucē. Galvenais, ka beigās piepildīsies tas, ko jau sen vēlējos izdarīt - iztaisnot zobus un uzlabot smaidu," noslēgumā saka Marta.

Drosmes rings, kuru apmeklēja Marta, bija līdz šim nepieredzēta formāta pasākums - brīvā dabā tika uzstādīts īsts boksa rings, kurā trīs dažādās svara kategorijās spēkiem mērojās cīnītāji bez profesionālas pieredzes.

Brīvdabas bokss notika Rīgas restorāna Ar mani atkal runā kaijas pagalmā, un pasākuma apmeklētāji pēc amatieru cīņām varēja baudīt arī īstu profesionāļu paraugcīņas, kurās spēkiem mērojās Latvijas labākie kikbokseri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!