Foto: F64

Pašmāju mūziķis un dzejnieks, grupas Tumsa solists Mārtiņš Freimanis (attēlā) vasaru pavada, filmējoties seriālā UgunsGrēks, koncertējot, kā arī gatavojoties savas otrās grāmatas iznākšanai, kas paredzēta rudenī.

Sarunā ar izklaides portālu Mango stāstot par savu otro grāmatu, Freimanis atklāj, ka tā esot uzrakstīta, bet vēl daudz darba jāveltī tās rediģēšanai. „Iznākšanas datums vēl nav noteikts, bet domāju, ka tā iznāks septembra sākumā - tieši uz skolas laika sākumu," stāsta mūziķis, kura kontā jau ir dzejoļa grāmata Zālīte truša dvēselei. Jaunajā grāmatā bez Freimaņa dzejoļiem būs iekļauti arī vairāku mūziķa draugu, kolēģu un citu sabiedrībā populāru cilvēku stāsti par vienu dienu mākslinieka un viņa domubiedru dzīvē.

Tāpat Freimanis atzina, ka šajā vasarā viņa dzīvē nekas īpašs neesot noticis. „Rit filmēšana seriālā UgunsGrēks, ar grupu pabraukājām pa šādiem tādiem festivāliem, bet vispār šī ir garlaicīga un patukša vasara. Retu reizi aizlaižu uz kādu ezeru nopeldēties," par vasaras notikumiem stāsta Freimanis.

Pēdējā laikā Latviju pametuši vairāki ar šovbiznesu saistīti cilvēki, kuri devušies labākas dzīves meklējumos uz citām valstīm. Jautāts, vai arī Freimanis nedomā sekot savu kolēģu pēdās un doties prom no Latvijas, viņš atzīst, ka tādu domu ir apsvēris.

„Ja šeit viss turpināsies tā, kā tagad, nekas cits jau man neatliks," skumji atzīst Freimanis. „Man gan tas būs nedaudz grūtāk kā citiem, jo mājās ir vesels zvērudārzs," skaidro mūziķis, bet atklāj, ka, ja lēmums tikšot pieņemts, viņš varētu aizbraukt arī kopā ar saviem diviem kaķiem un kuci Pepi, jo viņa mīluļiem esot Eiropas Savienības pases, kas ļaujot tos vest pāri robežai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!