Foto: F64

Mūziķis un populārā TV3 seriāla UgunsGrēks Oto lomas atveidotājs Mārtiņš Freimanis pirmdien devies pie mediķiem, lai atbrīvotu no ģipša labās rokas pirkstus, ko mūziķis bija traumējis, filmējoties epizodē, kurā kāvās ar Leona lomas atveidotāju Ģirtu Ķesteri.

Ar ieģipsēto roku Freimanis kopā ar grupu Tumsa sestdien atklāja Latvijas radio 2 dziesmu salidojumu. Ar grupu Freimanis uzstājās arī dziesmu salidojuma nakts ballītē.

Taču jau pirmdienas rītā Freimanim mediķi atbrīvoja roku no ģipša. „Seriāla filmēšanā bija reāls kautiņš ar Ģirtu Ķesteri. Kaujoties netrāpīju Ķesterim, bet gan pa galdu, kas pārlūza, un jau vēlāk Ķesteris gulēja uz galda," kautiņā piedzīvoto atminas Freimanis.

Sarunā ar izklaides portālu Mango mūziķis apstiprina, ka seriālā kautiņu epizodes vienmēr ir īstas. „Kas jādara, tas jādara," lakoniski nosaka Freimanis.

Pēc mediķu apmeklējuma Freimanis devās uz TV3 seriāla UgunsGrēks filmēšanas laukumu. „Tagad seriāla radošā komanda pret mani saudzīgāk izturas un tuvākajās dienās kautiņa epizodēs nevajadzēs filmēties," tā Freimanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!