Foto: Mango
Laikā, kad visapkārt plosās dažādi vīrusi, nopietni saslimis arī pašmāju mūziķis, dzejnieks un aktieris Mārtiņš Freimanis (attēlā), kurš gripas radīto komplikāciju dēļ nonācis slimnīcā.

Šīs nedēļas nogalē Liepājas kafejnīca Pablo atzīmē savu 14. dzimšanas dienu, un par godu jubilejai klubā bija paredzēta grupas Tumsa uzstāšanās - otrdien izklaides portālam Mango tapa zināms, ka sestdien, 29. janvārī, paredzētais koncerts Freimaņa veselības stāvokļa dēļ atcelts.

Pats mūziķis sarunā ar izklaides portālu Mango apstiprināja, ka viņš ievietots slimnīcā un jūtas "galīgi švaki", bet, uz jautājumu par hospitalizācijas iemesliem, atklāja, ka "tur viss esot kopā".

"Šobrīd man tiek veiktas dažādas analīzes un pārbaudes, tad arī uzzināšu, kas īsti man kaiš, bet jūtos drausmīgi," vārgā balsī par savu veselības stāvokli informēja Freimanis.

"Ātrāk par divām nedēļām es ārā netikšu - esmu stingrā režīma cietumā," sev raksturīgajā pašironiskajā stilā pajokoja Freimanis.

Veselības ķibeles populāro pašmāju mūziķi un seriāla UgunsGrēks aktieri vajā jau krietnu laiku - pēdējo gadu laikā Freimanis ne reizi vien salauzis dažādus locekļus, un šī iemesla dēļ viņš pats aizvadītā gada rudenī pēc svaigākā lūzuma sarunā ar Mango atzina, ka ir cilvēks-katastrofa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!