Foto: Kadrs no video
28 gadus vecais kanādiešu dziedātājs spiests atcelt tuvākos koncertus nelāgas saslimšanas dēļ – viņam diagnosticēts zoster vīrusa izraisīts sindroms, kas paralizējis pusi mākslinieka sejas, vēsta "Page Six".

Džastins Bībers sestdien savus fanus informēja ar videovēstījumu "Instagram" vietnē – viņš šobrīd nespēj koncertēt, jo sirgst ar retu sindromu, kas pilnībā paralizējis nervus viņa sejas labajā pusē.

"Gribu jūs informēt par notiekošo. Kā jau jūs varat redzēt, nevaru pamirkšķināt vienu aci, nekustās arī deguna nāss un nespēju pasmaidīt ar šo sejas pusi. Man diagnosticēts Remzija Hanta sindroms – tas ir vīruss, kas no auss uzbrucis manas sejas nerviem un paralizējis pusi," viņš skaidroja savam kuplajam sekotāju pulkam – 241 miljonam cilvēku.

"Tiem, kuri ir neapmierināti par manu šovu atcelšanu, saku, ka vienkārši neesmu fiziski spējīgs to paveikt. Kā redzat, lieta ir nopietna. Acīmredzot mans ķermenis vēsta, ka man ir jāsamazina tempi," par koncertu atcelšanu saka puisis.

Remzija Hanta sindromu raksturo sāpīgi izsitumi ap ausīm, uz sejas vai mutes. Tas izpaužas brīdī, kad vējbaku-zoster vīruss inficē galvas nervus un dažreiz izraisa paralīzi.

Bībers nesen devās vispasaules tūrē "Justice World Tour", taču trešdien tūres organizētāji paziņoja, ka tuvākie koncerti nenotiks mākslinieka veselības dēļ. Sestdien Bībers saviem faniem paskaidroja, kas ar viņu noticis. Šis video diennakts laikā noskatīts vairāk nekā 44 miljonus reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!