Foto: Privātais arhīvs
Populārā meksikāņu dziedātāja Talija savos 42 gados izskatās apburoši – viņai ir lieliska figūra un šmaugs viduklis. Taču Latīņamerikas tabloīdos jau sen cirkulē baumas, ka, lai sasniegtu šādu rezultātu, Talija izņēmusi dažas ribas.

Šonedēļ pati dziedātāja šīs baumas apstiprinājusi - savā Instagram profilā viņa publiskojusi fotogrāfijas, kurās redzama burciņa ar caurspīdīgu šķidrumu un dažiem kauliem.

"Es mīlu savas ribas! Visiem maniem faniem - lūk, arī pierādījums! Savas slavenās ribas esmu glabājusi visus šos gadus," sociālajā tīkla raksta māksliniece.

Tiesa, daļa Meksikas mediju uzskata, ka tas ir tikai pastulbs joks, turpretī citi ir pārliecināti, ka laba izskata dēļ Talija ir gatava ne tikai ribas izgriezt, bet arī miesīgo māti pārdot.

Talija (īstajā vārdā Araidna Talija Sodi Miranda) popmūzikas pasaulē ir jau kopš tīņu gadiem, un šajā laikā kļuvusi par vienu no veiksmīgākajām Latīņamerikas solo izpildītājām.

Medijos viņa nereti tiek dēvēta par Queen of Latin Pop, un pasaulē ir nopirkti 40 miljoni viņas ierakstu eksemplāru (tikai nedaudz mazāk nekā Nirvana vai Depeche Mode).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!