Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija un viņas laulātais draugs, reperis un televīzijas talantu šova America's Got Talent vadītājs Niks Kenons nolēmuši sabiedrību iepazīstināt ar saviem pavasarī dzimušajiem dvīnīšiem, vēsta ārvalstu mediji.

Kerijai un dvīnīšu tēvam līdz šim bija izdevies pasargāt savas atvases no preses fotogrāfiem, bet tagad vecāki nolēmuši sabiedrību oficiāli iepazīstināt ar meitiņu Monro un Merokenu.

Tiesa, pirmajā laimīgo vecāku un viņu atvašu fotogrāfijā iespējams aplūkot tikai dvīnīšu pakaušus, bet jau šīs nedēļas izskaņā telekanālā ABC plānots pārraidīt plašu sižetu par Kerijas ģimeni, kurā mazuļus būs iespējams skatīt arī vaigā.

Mango jau vēstīja, ka 41 gadu vecās Kerijas dvīņi pasaulē nāca šī gada 30. aprīlī, bet bērnu vārdus dziedātāja ar vīru izvēlējušies, pēc pašas Kerijas vārdiem, "absolūti neatkārtojamus" - dēls Merokens nosaukts par godu Marokāņu istabai (Moroccan Room) Ņujorkas dzīvokļa augšstāvā, kur Kenons Keriju bildināja, savukārt meita Monro ir nosaukta par godu kinoaktrisei Merilinai Monro, kas bijusi iedvesmas avots Kerijai visu viņas mūžu.

Prestižo balvu Grammy ieguvusī dziedātāja Kerija un Kenons apprecējās 2008. gada 30. aprīlī Bahamu salās. Par to, ka viņa ir mātes cerībās, Kerija paziņoja oktobrī. Tomēr pāris uzreiz teica, ka vēlējas to arvien ilgāk saglabāt noslēpumā, jo drīz pēc kāzām Kerija pārdzīvojusi spontāno abortu.

Galerijā: dažas no slavenākajām mātēm, kuras laidušas pasaulē dvīņus - aktrise Sāra Džesika Pārkere un dziedātājas Dženifera Lopesa un Selīna Diona ar atvasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!