Foto: Vida Press

Aizvadītā gada vasarā 45 gadus vecā dziedātāja Meraija Kerija izšķīrās no sava vīra un abu bērnu tēva, aktiera Nika Kenona. Šoruden pie mūziķes sāniem gozējas jauns mīļotais – austrāliešu miljardieris Džeimss Pakers (abi attēlā).

Kā vēsta izdevums People, dziedātāja beidzot izgājusi sabiedrībā ar savu jauno simpātiju - par sevi trīs gadus vecāko austrāliešu mediju magnātu Džeimsu Pakeru. Pārītis šonedēļ kopā apmeklējis filmas The Intern pirmizrādi Ņujorkā.

Runas, ka abu starpā uzplaukušas romantiskas jūtas, izplatījās jau jūnijā - tabloīdi šovasar vairākkārt vēstīja, ka dziedātāja un mediju magnāts manīti kopā dažādos kūrortos. Tiesa, līdz šim mīlnieki savas attiecības nebija oficiāli apstiprinājuši.

Savukārt filmas pirmizrādē pāris attiecības vairs neslēpa - dziedātāja un miljardieris kopā pozēja fotogrāfiem un starmešu gaismās nevairījās no dažādām mīļuma izpausmēm.

Meraija Kerija bijusi precējusies divas reizes - 1993. gadā viņa salaulājās ar mūzikas industrijas magnātu Tomiju Motolu, bet pēc pieciem gadiem laulība tika šķirta. Savukārt 2008. gadā pēc dažu nedēļu pazīšanās spēcīgās balss īpašniece izgāja par sievu pie par sevi krietni jaunāko aktieri Niku Kenonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!