Foto: Reuters/Scanpix
Ilgu laiku par amerikāņu dziedātāju Meraiju Keriju (attēlā) prese, nežēlojot aizvainojošus epitetus, nerakstīja neko citu, kā vien to, ka viņa kļuvusi pārāk resna. Taču tagad skaistā sieviete ir nopietni saņēmusies un salīdzinoši īsā laikā zaudējusi 32 kilogramus svara.

Pēc dvīnīšu piedzimšanas Kerija ilgi nerādījās publiskos pasākumos, tāpēc paparaci fotografētās bildes bija vienīgā informācija par "resno" mūzikas dīvu. Taču izrādās, ka jaunā māmiņa šajā laikā ne tikai rūpējusies par saviem bērniem, bet ļoti intensīvi strādājusi pie iepriekšējo ķermeņa formu atgūšanas - viņai izdevies tikt vaļā no 32 liekiem kilogramiem.

Tagad dziedātāja sabiedriskos pasākumus ierodas apspīlētās kleitiņās un lepojas ar savu ķermeni. Arī populārajā Rouzijas O'Donnelas šovā kuplkūtainā Meraija Kerija bija ieradusies smaidīga un apmierināta.

"Es biju briesmīgi piepūtusies. Vairums sieviešu saskaras ar šo problēmu, bet es nedomāju, ka tā tik nopietni skars arī mani. Pirmajā nedēļā pēc dzemdībām es nometu 18 kilogramus - nogāja ūdeņi. Bet vēl palika 12 kilogrami, un ar tiem man nācās ne pa jokam nopūlēties," šovā stāstījusi Kerija.

Lai atbrīvotos no liekā svara, Kerija "uzsēdās" uz stingras diētas (aktīvi nodarboties ar sportu viņa nedrīkstēja, jo bērni bija nākuši pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību). Tās laikā viņa rūpīgi skaitīja kalorijas, ēda tikai vieglas zupas, svaigus augļus un dārzeņus.

Dziedātāja tik veiksmīgi tikusi galā ar liekā svara problēmu, ka šo viņas varoņdarbu jau novērtējuši nozares eksperti, un Keraija kļuvusi par pasaulē pazīstamās svara zaudēšanas programmas Jenny (agrāk zināma kā Jenny Craig) zīmola reklāmas "seju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!