Foto: Vida Press
Pasaulslavenās popdziedātājas Meraijas Kerijas un austrāliešu miljardiera Džeimsa Pakera (abi attēlā) romantiskās attiecības tomēr nav izturējušas laika pārbaudi. Tiek vēstīts, ka pāris nolēmis iet šķirtus ceļus.

Ziņas, ka starp abiem uzplaucis mīlas romāns, uzvirmoja aizvadītā gada vasarā. Savukārt šī gada sākumā abi saderinājās – miljardieris Kerijai pasniedza 10 miljonus ASV dolāru vērtu gredzenu.

Tiesa, lai gan Kerija nesenās intervijās klāstīja, ka drīzumā gaidāmas greznas kāzas, "ilgi un laimīgi" scenārijs viņai tomēr, šķiet, ies secen. Austrāliešu izdevuma "Woman's Day" rīcībā nonākusi informācija, ka Pakers atsaucis saderināšanos.

Kāds pāra draugs, kurš vēlējies saglabāt anonimitāti, stāstījis, ka Pakers vairs nespējot izturēt līgavas ekstravagantos tēriņus – viņa ļoti šķērdējoties ar naudu.

Tāpat miljardierim, kurš pie bagātības ticis, vadot azartspēļu un kazino biznesu, neesot pa prātam fakts, ka topošā sieva abu privāto dzīvi gatavojas atspoguļot realitātes šovā.

"Džeimsam bija lieli iebildumi pret Meraijas jauno TV šovu un faktu, ka viņa ir gatava abu privāto dzīvi iztirzāt visas pasaules acu priekšā," "Woman's Day" sacījis informators.

Abi esot vienojušies, ka Kerija drīkstēs paturēt neizmērojami dārgo saderināšanās gredzenu. Savukārt viņas TV šova pirmizrāde paredzēta decembrī kanālā "E!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!