Foto: Vida Press
Dziedātājas Meraijas Kerijas mirstošā māsa Elisone (abas attēlā) vērsusies pie medijiem ar sirdi plosošu paziņojumu – sieviete publiski lūgusies, lai slavenā radiniece apžēlojas un sniedz finansiālu atbalstu operācijai, kas varētu glābt viņas dzīvību.

Marta vidū tabloīdus pāršalca vēsts, ka Kerijas 54 gadus vecā māsa, kura ir izbijusi prostitūta un kurai pirms vairākiem gadiem diagnosticēts HIV, hospitalizēta un viņai nepieciešama nauda smadzeņu un mugurkaula operācijai.

Abu sieviešu brālis Morgans medijiem sūkstījās, ka bagātā Meraija esot skopa un nežēlīga ragana, kura ignorējot savu mirstošo radinieci. Tagad pēc palīdzības publiski lūgusies arī pati slimniece.

Izdevums The Daily Mail izplatījis sirdi plosošu video, kurā Elisone asarām acīs uzrunājusi savu māsu. "Meraija, es tevi mīlu. Man nepieciešama tava palīdzība. Lūdzu, neignorē mani," pāris sekunžu garajā sižetā saka mirstošā sieviete.

Izdevums ziņo, ka Elisone cer, ka ar video palīdzību viņai beidzot izdosies atmaidzināt māsas, kura par spīti savai neizmērojamajai bagātībai līdz šim nav izrādījusi nekādu interesi palīdzēt slimajai radiniecei, sirdi.

Tiek vēstīts, ka, ja operācijas būs veiksmīgas, Elisonei gaidāms smags un vairākus gadus ilgs atkopšanās periods, lai viņas fiziskā veselība uzlabotos. Video apskatāms The Daily Mail publikācijā šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!