Foto: Vida Press
Šonedēļ tapa zināms, ka pajukušas dziedātājas Meraijas Kerijas un austrāliešu miljardiera Džeimsa Pakera (abi attēlā) attiecības. Kā jau tas bija gaidāms, vairāki anonīmi labdari tabloīdiem nopludinājuši sīkāku informāciju par šķiršanos.

Ārvalstu mediju ziņu virsraksti vēsta, ka lieta kļūst arvien interesantāka. Anonīmie avoti bija izpļāpājušies, ka Pakers atcēlis saderināšanos, jo viņam esot apnikusi līgavas izšķērdība. Tāpat viņam esot derdzies fakts, ka abu attiecības tiks publiski iztirzātas jaunā realitātes šovā.

Savukārt jaunākās ziņas liecina, ka problēmas sakne meklējami daudz dziļāk, un Kerija, iespējams, tiek nepamatoti nomelnota. Izdevuma "TMZ" rīcībā nonākusi informācija, ka dziedātāja un miljardieris nav runājuši un redzējuši viens otru aptuveni mēnesi.

Pēdējā tikšanās reizē Grieķijā starp abiem esot izcēlies liels strīds. Anonīmais avots arī apgalvojis, ka nesaskaņas radušās, jo Pakers esot izdarījis "kaut ko ļoti sliktu, kas saistīts ar Kerijas asistenti".

Savukārt kāds cits zinātājs "TMZ" apgalvojis, ka Kerija esot bijusi neuzticīga savam līgavainim – viņa miljardieri esot nesen piekrāpusi ar vienu no saviem dejotājiem.

Lai gan ierasts, ka slavenības šādos gadījumos atsakās no publisku komentāru sniegšanas, Kerijas pārstāvis tomēr informējis medijus un centies kliedēt dažādās baumas un spekulācijas.

"Meraija un Džeimss Grieķijā sastrīdējās un kopš tā laika nav satikušies. Strīds nebija par to, ka kāds no abiem būtu neuzticīgs otram, vai Meraijas ekstravagantajiem tēriņiem," izdevumam "ET" sacījis Kerija preses pārstāvis.

Oficiālajā komentārā arī teikts, ka pāris pagaidām nezina, vai izdosies atrisināt nesaskaņas, un nav zināms, kā tālāk virzīsies abu attiecības. Pārstāvis solījis, ka, tiklīdz būs kāda skaidrība, medijiem tiks sniegts Džeimsa un Meraijas oficiālais komentārs.

Atgādinām, ka pāris ir kopā kopš aizvadītā gada vasaras, savukārt šī gada sākumā Pakers Kerijai pasniedz 10 miljonus ASV dolāru vērtu saderināšanās gredzenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!