Foto: F64

Otrdienas, 5. novembra, vakarā Vecrīgas bāriņā Ezītis miglā ar jestru ballīti draudzīgā atmosfērā tika prezentēts dziedātāja un komponista Mika Dukura (attēlā) otrais solo albums, kuram dots nosaukums Crew.

Uz īpašo notikumu pulcējās dziedātāja ģimene, tuvākie draugi un vairāki pašmāju mūzikas sfēras darboņi, kuru vidū bija arī populārais producents Juris Millers.

Viesi tika cienāti ar dzērieniem un uzkodām, kā arī priecēti ar akustisko koncertu Dukura un viņa kolēģu izpildījumā. Ballītes laikā tika sniegta arī ekskluzīva iespēja iegādāties jaunāko albumu vēl pirms tas nonācis veikalu plauktos.

Visu albumā dzirdamo kompozīciju tekstu autors ir pats Dukurs, izņemot dziesmai Visbriesmīgāk ir, kad otram sāp, kurā izmantots Imanta Ziedoņa dzejolis, savukārt albuma vāka dizainu veidojis mākslinieks un fotogrāfs Jānis Vīksna, par pamatu ņemot Mika tēta Edija radīto gleznu Ugunsputns.

Jau vēstīts, ka savu debijas albumu Summa Miks izdeva 2011. gadā. Toreiz albuma vizuālā noformējuma izveidošana bija uzticēta māksliniecei Elitai Patmalniecei, kura vāka dizainā izmantoja īpašas lelles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!