Foto: Privātais arhīvs

Iestājoties gada siltajai sezonai, pašmāju slavenības steidz izrotāt savus ķermeņus ar zīmīgiem tetovējumiem, lai pludmalē izskatītos vēl iespaidīgāk. Arī mūziķis Miks Dukurs sevi izgreznojis ar īpašu zīmējumu.

Uz Dukura Muguras tapis liels attēls, kurš sevī apvieno vairākus simbolus - milzu trijstūri ar aci vidū, kurš atgādina Iluminātu brālības zīmi, mūziķa iniciāļus MD, bet tam visam apkārt ir tādi kā saules stari.

"Brīžiem, kad aizmirstu, kas un kāpēc esmu, uztaisīju mazu trijstūrīti!" publicējot jaunā tetovējuma attēlu sociālajos tīklos, ideju izskaidrojis pats Dukurs.

Šis nav pirmais zīmīgais tetovējums, kurš rotā Dukura augumu. Uz mūziķa sāna redzams stilizēts smilšu pulkstenis, bet uz viņa apakšdelma rotājas stilizēts uzraksts Maktub, kas savienojas ar dažādiem muzikāliem simboliem. Savukārt uz kreisās rokas Mikam uztetovēts īpašs veltījums vecākiem - basatslēga, kas simbolizē tēti, un orhideja - mammas mīļākā puķe.

"Lai gan man tetovējumu ir jau samērā daudz, to skaitu turpināšu papildināt ar jauniem. Man pat ir padomā jau trīs nākamie. Domāju, kamēr vien uz mana ķermeņa būs vieta, tikmēr tetovējumus turpināšu taisīt," savulaik DELFI Izklaidei atklājis Dukurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!