Jauno dziedātāju un grupas Positive For dalībnieku Miku Dukuru (attēlā) pēdējā laikā pat grūti atpazīt – puisis izskatās satriecoši labi un burtiski staro. Miks atklāj, ka pirms laika emocionāli atradies "dziļā bedrē", bet viņa dzīvi izmainījis astrologs un vienkārša procedūra, kas mūziķi atbrīvojusi no nepatīkamajiem sejas izsitumiem.

"Es beidzot esmu laimīgs! Man beidzot ir sava grupa, tāda, kādu esmu to vēlējies, forša ģimenīte, mīloša un mīlama draudzene, forši draugi, laba sadarbība ar reperiem - esmu ticis uz īstā viļņa," sarunā ar DELFI Izklaide par sava izskata izmaiņām stāsta Miks.

Viņš atklāj, ka pirms kāda laika emocionāli patiesi bijis nonācis dziļā bedrē - grupā nemitīgi mainījās sastāvs, bet tautieši regulāri aprunājuši viņa izsitumus, kas, protams, situāciju labāku nedarīja.

"To, ka viss nav kārtībā, varēja redzēt jau manā sejā. Un, protams, acīmredzamās sejas problēmas mani tikai vēl vairāk iegruzīja. Jutos tik slikti, ka sapratu, ka kaut kas jāmaina," stāsta grupas Positive For dalībnieks.

Viņš sācis ar pievēršanos veselīgam dzīvesveidam un astroloģes Vegas apmeklējumu, kuru tagad iesaka visiem, kas vēlas sakārtot savu dzīvi. "Tur nebija nekādu stāstu par to, cik man būs bērnu un tādām lietām - astroloģe man izstāstīja ceļus, pa kuriem es savā dzīvē varu aiziet, to, kas rakstīts zvaigznēs," stāsta mūziķis, kuru šī saruna iedvesmojusi pozitīvām pārmaiņām.

Taču punktu uz "i" pozitīvajām pārmaiņām jaunā mūziķa dzīvē uzlikusi interesanta procedūra - autohemoterapija. "Tas notiek tā, ka māsiņa no vēnas paņem nedaudz asinis - apmēram pilnu šļirci un ielaiž to dibena muskulī. Izgāju desmit reižu kursu, un visi izsitumi pazuda," lielisko metodi iesaka mūziķis.

Padomju laikos procedūra bijusi ļoti populāra, bet mūsdienās vairs nē, ko Miks skaidro ar to, ka procedūra ir ļoti lēta, bet efektīga, kas, iespējams, nav izdevīgi skaistumkopšanas saloniem.

"Es pat negribu redzēt to bilanci, cik daudz naudas iztērēju kosmētiskajās procedūrās, mēģinot atbrīvoties no pumpām, bet nekas nelīdzēja. Šī te procedūra man neizmaksāja neko - paldies māsiņai, kura man to veica par baltu velti," priecājas Miks.

Mūziķis beidzot gan izskatās, gan jūtas lieliski, un jaunākajos fotoattēlos viņu ir pat grūti atpazīt. Pozitīvais puisis joko, ka, ja agrāk cilvēki regulāri teikuši, cik viņš slikti izskatās, tagad viņi nesaka neko, kas Mikam ir visaugstākais novērtējums.

Jau pavisam drīz Mikam būs jauns iemesls priekam - dienas gaismu ieraudzīs Positive For jaunākais mūzikas klips Dvēseles juriste, kura pirmizrāde paredzēta jau svētdien portālā YouTube.

Galerijā: Miks Dukurs jaunā izskatā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!