Foto: DELFI

Savulaik šovā Okartes skatuve plašāku atpazīstamību iemantojušie jaunie skatuves mākslinieki Didzis Bordo un Kristīne Pāže jeb Kikī (abi kopā attēlā) augusta sākumā svinējuši atvadas no dzimtenes un uz nenoteiktu laiku pārcēlušies uz Dāniju.

Uz Dāniju abi jaunieši pārcēlušies, lai septembrī Kopenhāgenā uzsāktu mācības Biznesa akadēmijā, bet to, cik ilgi abi paliks ārzemēs, viņi vēl paši nezina.

"Šobrīd plānojam Dānijā uzturēties aptuveni divus vai trīs gadus, bet, iespējams, arī ilgāk. Neko jau nekad nevar zināt," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kikī.

No saviem tuvākajiem draugiem populārais pārītis atvadas svinēja pagājušajā nedēļā, un nu abi jau nonākuši savā jaunajā mītnes vietā.

"Esam šeit jau trešo dienu, un iet mums tīri tā neko.  Pirmajā vakarā tikai izstaigājām rajoniņu, kurā apmetāmies, kā arī piedzīvojām pirmo iepirkšanās šoku Dānijā, samaksājot aptuveni četrpadsmit latus par gandrīz neko," sociālajos tīklos vēsta Kikī.

Abus jauniešus īpaši iepriecinājis fakts, ka Dānijā alkoholu var iegādāties jebkurā diennakts laikā, protams, ja vien pircējs ir sasniedzis pilngadību.  

"Kopumā man šī valsts patīk, arī pie cenām var pierast. Pie visa var pierast. Ja viss noritēs labi, jau pēc pāris dienām ievāksimies dzīvoklītī, kas ir netālu no skolas, kurā mācīsimies. Tā kā pagaidām viss labi," īsi pēc ierašanās Dānijā priecājusies Kikī.

Jau vēstīts, ka Kikī un Didža Bordo šovā Okartes skatuve dzimušais mīlasstāsts lielu sabiedrības uzmanību izpelnījās, galvenokārt pateicoties abu jauniešu gultas priekiem, kam viņi ļāvās vēl šova telpās un kas pat tika iemūžināts video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!