Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šonedēļ savulaik ļoti populārās Krievijas puišu grupas "Ivanushki International" fani saņēma skumjas ziņas – 47 gadu vecumā mūžībā devies bijušais grupas solists Oļegs Jakovļevs (attēlā pa labi).

Neilgi pēc viņa nāves mūziķa dzīvesbiedre un producente Aleksandra Kucevola Krievijas ziņu aģentūrai TASS arī atklājusi, kas bijis mūziķa pāragrās nāves iemesls.

"Nāves iemesls – sirds apstāšanās. Par atvadīšanos tiks paziņots," vēstījusi Kucevola, plašākai sabiedrībai neprecizējot, kas izraisījis sirds apstāšanos.

Viņa arī atklājusi, ka mūziķis tiks kremēts.

Pirms tam jau tika ziņots, ka Jakovļevs slimnīcā kritiskā stāvoklī šonedēļ bija nonācis plaušu problēmu dēļ un pirms nāves tā arī nebija atguvis samaņu. Kā sākotnējais nāves iemesls izskanēja pneimonijas radītas komplikācijas.

Jaunākā Krievijas mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka Jakovļevam problēmas ar veselību bijušas jau ilgāku laiku, bet pēkšņi stāvoklis pasliktinājies, un nedēļas sākumā viņš kritiskā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Krievijas mediji, atsaucoties uz Kucevolas teikto izdevumam "Московский Комсомолец", vēsta, ka mediķi jau agrāk bija ieteikuši mūziķim doties uz ārstniecības iestādi, bet viņš vēlējies palikt mājās.

Starp iespējamajiem mūziķa veselības problēmu iemesliem šobrīd tiek minēts arī HIV, bet vismaz pagaidām šāds pieņēmums ir tikai baumas, kuras atsevišķiem Krievijas izdevumiem pasvieduši anonīmi informatori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!