Foto: LETA
Sākoties jaunam gadam, izmaiņas privātajā dzīvē piedzīvojusi populārā pašmāju skatuves māksliniece Liene Šomase – viņu piemānījis un apzadzis pašas draugs, bet pēc šīs nodevības attiecības, protams, izjukušas.

Par Šomases un Bruno Holsta (abi attēlā) attiecībām plašāka sabiedrība uzzināja pērnā gada rudenī, kad abi kopā apmeklēja mūziķa Aivara Brīzes bēres, bet šī gada sākumā mīlasstāstam pielikts punkts.

Sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve Liene atklājusi, ka viņa attiecības pārtraukusi 6. janvārī. Abi dzīvojuši kopā, bet dziedātāja maksājusi gan par dzīvokli, gan pārtiku. Tiesa, ar to puisim nav pieticis, un viņš par divarpus tūkstošiem latu pārdevis viņas auto.

"Pēc tam Bruno nozaga man 800 eiro, paņēma savas drēbes un kādā jaukā dienā vienkārši pazuda," ar detaļām dalījusies Liene. Kad viņa uzzinājusi, ka mašīna pārdota, Šomase sazinājusies ar mīļoto, kurš tobrīd jau atradies Londonā, un lūgusi atgriezties, lai visu nokārtotu.

"Viņš atgriezās Latvijā, un man viņam bija jāpaziņo, ka es tā dzīvot vairāk nespēju. Man nav pa ceļam ar vīrieti, kas pamet sievieti, kura viņam darījusi tik daudz laba. Es viņu uzturēju, palīdzēju viņam dažādu ideju ģenerēšanā. Par savu naudu pirku viņam apģērbu, vedu Bruno pie friziera," stāstījusi Liene.

Pēc attiecību pārtraukšanas puisis dziedātāju šantažējis un gluži vai vajājis, tāpat viņš vērsies pie medijiem ar sūdzību, ka dziedātāja darot visu, lai iznīcinātu viņa dzīvi, lai gan viņš mīļotās dēļ pat pametis darbu.

"Visu savu dzīvi pakārtoju Lienei. Biju Lienes šoferis, miesassargs un mīļotais vienā personā. Biju viņai līdzās 24 stundas," Privātajai Dzīvei atklājis Bruno, kurš tagad nolēmis pamest Latviju, lai Londonā nopelnītu līdzekļus daudzo parādu atmaksai.

Pēc šķiršanās Šomase sociālajos tīklos saņēmusi vēstules ne tikai no cilvēkiem, kuriem Bruno ir pārādā, bet arī no vairākām sievietēm, kuras informējušas, ka Bruno šādu metodi - dzīvošanu uz sieviešu rēķina - izmantojis jau vairākkārt.

"Tas, ko viņš tagad dara, mani vairs nespēj šokēt. Šoks man bija pirms mēneša. Uzskatu, ka nebiju to pelnījusi. Taču, pateicoties viņam, esmu guvusi labu mācību visam atlikušajam mūžam. Es vienkārši iekritu šķietami laba lauku puiša izliktajās lamatās," samierinājusies dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!