Foto: Privātais arhīvs
Šī gada martā ar vērtīgu dāvanu Sieviešu dienā sevi iepriecināja dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone, jeb Kristīne Zemture (attēlā). Viņa iegādājās jaunu auto, par kuru jau sen bija sapņojusi, taču tagad meitene nolēmusi savu nesen iegādāto spēkratu pārdot.

Kristīne iegādājās divvietīgo Smart automobīli un toreiz priecājās par savu ieguldījumu, jo, viņasprāt, šis spēkrats ir ļoti ekonomisks un ideāli piemērots braukāšanai pa pilsētu.

"Manuprāt, braukāšanai pa Rīgu šis ir ideālākais variants. Kā nekā, šī mašīna ir atzīta par pasaulē ekonomiskāko auto, un man tas vizuāli ļoti patīk," martā savu prieku neslēpa dziedātāja.

Tagad Kristīne secinājusi, ka tīri labi varētu iztikt bez savas mašīnas. Lai gan tā ir lieliskā kārtībā un mīnusu šim auto neesot, dziedātājai sagribējies kaut ko ņiprāku.

"Tuvojoties ziemai, man vienkārši auto nav nepieciešams, turklāt, mans darba grafiks paredz, ka divas nedēļas mēnesī esmu prom. Arī manam vīrietim ir mašīna, un tā nebūtu nekāda problēma, ja savu "smārtiņu" pārdotu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kristīne.

Crystal neslēpj, ka pavasarī ļoti kāroja savā īpašumā iegūt tieši Smart markas auto. Viņa sociālajos tīklos pat publiski savus fanus aicināja ziedot naudu jauna spēkrata iegādei. Atsaucība gan toreiz nebija liela, taču trīs lati un viens santīms viņas kontā tika ieskaitīts.

Dziedātāja ilgi meklēja īsto un vienīgo automašīnu un, kad pamanīja sludinājumu, ka tiek pārdots melns Smart, ilgi nedomājot, devās to apskatīt un uzreiz iemīlējās.

"Tā jau "smārtiņš" ir ideāls pilsētas auto - mazs patēriņš un ekonomisks. Tomēr gribas kaut ko lielāku. Vēl gan īsti nezinu, ko tieši. Vasaras sezonā labprāt braukātu ar kabrioletu, bet tad jau redzēs," stāsta Miljone.

Mazā mašīnīte ir perfektā kārtībā, jo dziedātāja to lutinājusi un kopusi. Lai gan viņai ir nedaudz žēl auto pārdot, no pārmaiņām mūziķe nebaidās un labprāt to notirgos kādam, kurš šo pārvietošanās līdzekli cienīs un lolos.

"Dzīve iet uz priekšu, un nekas nestāv uz vietas. Cilvēki jau izrādījuši interesi par manu mašīnu, taču pagaidām pircēju neesmu atradusi," noslēgumā saka Miljone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!