Foto: Mango

Populārā mūziķe un radio Capital FM ētera balss Liene Brikovska, pazīstama arī kā Lee (attēlā), publiski paziņojusi, ka jau mēnešiem viņai nav bijis seksa - kamēr nav atradusi savu īsto, tā vietā, lai nodarbotos ar prastu mīcīšanos, viņa labāk garšīgi paēd.

"Seksa man nav bijis mēnešiem. Jā, es arvien to visu kompensēju ar ēdienu. Varēsiet drīz priecāties, cik manis būs daudz," mikroblogā Twitter savās sajūtās drosmīgi dalījusies Liene. Ar kulinārijas eksperimentiem viņa aizraujas jau pāris gadu, un mīlestība pret ēst gatavošanu meitenei radusies tieši mīlas moku rezultātā.

"Manas dziļākās un gardākās attiecības bijušas ar vīrieti gados. Un, kā jau vīrietim, viņam patika labi paēst," sarunā ar izklaides portālu Mango smejas Liene, kura tajā laikā ar grūtībām pratusi uzvārīt auzu pārslu putru. Lienes un viņas vīrieša ceļi šķīrušies, taču no šīm attiecībām Lienei palicis lielisks ieguvums.

"Neskaitot saldsērīgas atmiņas manā sirdī, pie manis palika arī kāda interesanta grāmata - Viljams Pohļobkins Virtuves noslēpumi. Sava lieliskā vīrieša un grāmatas iedvesmota, ķēros tai plītij pie ragiem," savas aizraušanās neparasto sākumu atklāj radiomeitene.

Iepazinusi virtuves priekus, viņa secinājusi, ka ēdiena gatavošana un baudīšana sagādā ne mazāku gandarījumu kā labs sekss.

"Ar gatavošanu ir tāpat kā ar seksu. Lai ko tu meistarotu, gatavojot ar labām domām un mīlestību, vienkārši nevar sanākt negaršīgi! Ar seksu ir tas pats - var jau veikt zināmas darbības, bet, ja tā visa pamatā tu neauklē jūtas pret otru, nekas gards tur nesanāks. Un abos divos prasmes var uzlabot tikai praktizējoties," salīdzina Liene.

Lee nav no tām meitenēm, kuras vīrieša gultā lec jau pirmajā vakarā. Viņas prātu pašlaik nodarbina svarīgākas lietas par piegulētāja meklēšanu, un prasta mīcīšanās nav viņas interesēs.

"Es teikšu tā: jo vēlāk, jo labāk, bet, ja dzirksteles šķīst uz visām pusēm un ne viens, ne otrs nespēj savu uguni valdīt, pie joda - ejiet un dariet! Baudiet! Viss notiek tā, kā tam jānotiek, var satikties ar cilvēku mēnešiem ilgi, tikt līdz darīšanai un saprast, ka tie puzles gabaliņi kopā galīgi nelīmējas.

Tai pat laikā var būt gluži pretēji: zinu pārīšus, kas uzzinājuši viens otra vārdu tikai otrajā rītā, un ticiet vai ne - daži no viņiem arvien ir kopā! Vieni pat mijuši gredzenus," stāsta Liene, piebilstot, ka vienmēr jārīkojas tā, kā saka sirds.

Nupat viņa pieņēmusi īpaši kardinālu lēmumu - nākamais vīrietis, ar kuru dziedātāja baudīs gultas priekus, būšot viņas vīrs. Tāpēc Liene nolēmusi gaidīt, celibāta periodā seksa vietā lutinot sevi ar pašgatavotiem kārumiem. Lieni neuztrauc tas, ka, šādi kopmensējot seksu ar kārumiem, viņa varētu tikt pie liekajiem kilogramiem.

"Vienkārši nevajag aiziet galējībās. Dievs mani radījis makten formīgu, un arī mīlestība pret ēdienu man ir pārāk liela. Ēdiena baudīšana, gastronomiskas izvirtības - tie ir mazie dzīves prieciņi, un kādēļ mums vajadzētu sev ko tādu liegt?

Sevi vajag lutināt ar vai bez puiša. Pat es, ļoti slinka būdama, apzinos vērtību tai pašizceptajai kūciņai un tam darbam, kas ieguldīts taisot. Kaifs, mielojoties ar pašas gatavotu kārumu, viennozīmīgi ir lielāks. Un vispār - vai tad vajag puisi, kam gatavot? Vēl tak atliek draudzenes un visa famīlija! Recepšu pilnas grāmatas - ņemt tik rociņā un aidā!" iedvesmo radiomeitene.

Liene atzīst, ka vientulība ir nepatīkamākā lieta pasaulē, taču tas, ka esi bez puiša, uzreiz nenozīmē, ka esi vientuļa, tāpēc viņa mēģina sevi maksimāli nodarbināt, kā arī atgādina, ka katram taču ir ģimene, kas vienmēr būs līdzās.

Un, protams, kārumi, kuri vienmēr palīdz grūtā brīdī. Liene pati ir liela melnās šokolādes mīļotāja un to varētu ēst tāfelītēm.

"Vīriešiem visgrūtāk būtu sacensties ar visa veida kūkām, tortēm, saldumiem un to pašu šokolādi. Tomēr mēs visas labi apzināmies, ka tad, kad īstais vīrietis klauvēs pie durvīm, mēs nevienu pasaules kārumu pret to nemainīsim," smejas Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!