Foto: DELFI

Piektdien, 25. janvārī, Ventspilī sabrauca lielākā daļa šobrīd aktuālo pašmāju popmūzikas izpildītāju, lai sāktu gatavošanos Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka noslēguma koncertam, un naktī pirms fināla netrūka arī jautru mirkļu.

Kā jau ierasts, Muzikālās bankas finālisti pēc pirmajiem mēģinājumiem Ventspilī devās uz Olimpiskā centra viesnīcu, kur ne tikai atjaunoja spēkus pirms garās un dažādām aktivitātēm piepildītās sestdienas, bet arī paguva atpūsties jestrākās noskaņās.

Kamēr daļa Muzikālās bankas finālistu jau agri devās pie miera vai klusi laiku vadīja viesnīcas numuriņos, Fēlikss Ķiģelis ar grupu, dziedātāja Liene Candy un daži citi mūziķi draudzīgā pulciņā ļāvās pieticīgai un rāmai bohēmai.

Tiesa, ne visi Muzikālās bankas finālisti bija apmetušies Olimpiskā centra viesnīcā - Sabīne Berezina un Rassel kopā ar draugiem nakti pirms fināla koncerta bija nolēmuši pavadīt kādā Ventspils viesu mājā.

Tāpat nakts gana nemierīga bija grupai Otra puse, kas aizvadītajā gadā kopā ar Aiju Andrejevu ieguva vērtīgākās dziesmas balvu - pieredzes bagātais mūzikas kolektīvs pēc mēģinājuma Olimpiskajā centrā devās uz klubu Kiss, kur ventspilniekiem sniedza koncertu.

Jau vēstīts, ka sestdien Muzikālās bankas finālā par galveno balvu cīnīsies 15 fināldziesmas, kas izturējušas balsojuma pirmo kārtu. Tiešraidi no izšķirošās cīņas Olimpiskajā centrā varēs dzirdēt arī Latvijas Radio 2, bet pēc Panorāmas pulksten 21:15 to varēs vērot arī LTV1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!