Foto: Publicitātes foto/Lauris Vīksne/Privātais arhīvs

Šovasar vēstījām, ka grupas "Jumprava" mūziķi izšķīrušies no savām sievām un draudzenēm un uzsākuši kopdzīvi vienā saimniecībā. Viens no viņiem – Aigars Krēsla, kurš iepriekš bija kopā ar bankas darbinieci. Tagad Krēslam ir jauna draudzene, novērojis žurnāls "Kas Jauns".

Pagājušajā nedēļā kinoteātrī pirmizrādi piedzīvoja Aigara Graubas jaunā filma "Circenīša Ziemassvētki", un uz to bija ieradies arī kolēģis Aigars Krēsla. "Kas Jauns" vēsta, ka Krēsla sākotnēji atnācis viens un labā noskaņojumā tērzējis ar citiem pirmizrādes viesiem, taču tad kinoteātra foajē ienākusi gaišmataina dāma sarkanā kleitā, un abi kopā devušies uz savām sēdvietām zālē.

Krēslas jaunā pavadone ir Rīgā pieprasītā interjera dizainere Aija Raiba, par kuras līdzšinējo privāto dzīvi izdevumam "Kas Jauns" informācijas nav. Raiba līdz šim saņēmusi atzinību un nozīmīgas balvas saistībā ar savu profesionālo veikumu.

Iepriekš Aigars Krēsla bija kopā ar bankas darbinieci Sandru Paegli – arī efektīgu gaišmati. Paegles iedvesmots, Krēsla pameta galvaspilsētu un pārcēlās uz lauku māju Raunā, taču tur saskanīga dzīve nav izveidojusies. Sieviete atgriezās Rīgā, bet Krēsla un vēl divi "Jumpravas" grupas biedri palika saimniekot Raunā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!