Foto: Privātais arhīvs
Populārās latviešu grupas "Otra puse" solistam Normundam Pauniņam ir 51 gads, bet viņa mīļotā sieviete ir 30 gadus jaunāka par mākslinieku.

Dziedātājs kopā ar studenti Katrīnu Ignaci ir kopā jau ilgāku laiku. Kā šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns", Pauniņa draudzene ir tieši viņa paša meitas vecumā, proti, abām ir 20-21 gads.

Kā žurnālam atklāj Pauniņš, viņš un Katrīna saskatījušies kādā pasākumā uz "Tallink" prāmja, taču vēlāk vīrietis noskaidrojis, ka Katrīnai jau sen mākslinieks bija iekritis sirsniņā.

Viens otru gan viņi zinājuši jau 2016. gadā, kad tobrīd sešpadsmitgadīgā jauniete tirgojusi Pauniņa un Antras Stafeckas muzikālo kopdarbu CD.

Pēc satuvināšanās uz prāmja sekojis randiņu periods, jo viņš rosījies pa Rīgu, bet meitene nāk no Ventspils. Visbeidzot pagājušajā gadā pāris uzsācis kopdzīvi, raksta "Kas Jauns". Pauniņš plānojot mīļoto sievieti arī apprecēt.

Vaicāts, vai šajā savienībā izjūt ievērojamo gadu starpību, mākslinieks teic, ka to jūt diezgan minimāli, turklāt vairāk saimnieciskās lietās, ne dvēseliski. "Kopumā attiecībās jūtamies labi, un gadu starpība nebūt nav šķērslis. No Katrīnas es gūstu jaunību, enerģiju. Viņa man neļauj atslābt, man jābūt labā formā. Un man jau tomēr ir tikai 50, nevaru justies kā pensionārs," atklāj Pauniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!