Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļā laimīgu notikumu piedzīvojis mūziķis un dažādu televīzijas projektu dalībnieks, savulaik par seksīgāko Latvijas vīrieti dēvētais Atis Auzāns (attēlā) – viņš mijis gredzenus ar savu mīļoto sievieti un abu dēliņu māti Ludmilu.

Oficiālā laulību ceremonija notikusi Teikas Dzimtsarakstu nodaļā tuvāko cilvēku lokā, bet pēc tās jaunais pāris devies uz Gaujas ieteku jūrā, kur savienību nostiprināja mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics, vēsta žurnāls Kas Jauns.

"Mārtiņš nevarēja mūs salaulāt, jo ir luterāņu mācītājs, es esmu katolis, bet Ludmila nepieder ne pie vienas konfesijas. Bet viņš varēja svētīt mūsu laulību," skaidrojis Auzāns

Ludmilas un Ata mīlasstāsts sākās pirms 12 gadiem, šajās attiecībās pasaulē nākuši divi dēliņi, bet dažādu iemeslu dēļ līdz šim kopdzīve nebija oficiāli noformēta.

Plašāka sabiedrība Auzānu, kuram aiz muguras jau ir divas laulības, iepazina pirms aptuveni pieciem gadiem, kad viņš kopā ar Daugavpils kori piedalījās šovā Koru kari, un mūziķis intervijās nav slēpis, ka šova dēļ savulaik arī pajukuši precību plāni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!