Foto: Privātais arhīvs/Vida Press
Amerikāņu mūziķis un producents Ričards Melvils Hols, kurš pazīstams ar skatuves vārdu Mobijs, vienmēr bijis kaislīgs dabas un dzīvnieku aizstāvis. Jau daudzus gadus viņš ir arī vegāns, un savu pārliecību mākslinieks nesen uztetovējis uz kakla.

54 gadus vecais mūziķis "Instagram" tīklā faniem šonedēļ atrādījis foto, kurā iespējams novērtēt viņa jauno tetovējumu. Mobija kaklu tagad rotā uzraksts "uz mūžu vegāns".

"Es esmu vegāns jau gandrīz 32 gadus, tāpēc šāda tetovējuma radīšana šķita droša likme. Un arī cīņa par dzīvnieku tiesībām un brīvību ir mans mūža darbs. Un ir gana divdomīgi pateikt acīmredzamo," sava tetovējuma jēgu skaidrojis mūziķis.

Tiesa, mūziķa jaunais tintes zīmējums viņa fanu vidū izraisījis nevienprātību. Daži par to pauduši sajūsmu un slavējuši Mobija pārliecību un uzticību vegānismam.

Savukārt citi norādījuši, ka tetovējums esot kaitinošs, jo tas kārtējo reizi apliecina, ka vairumam vegānu vienmēr gribas visiem paziņot un īpaši uzsvērt to, ka viņi ir vegāni, lai gan visiem pārējiem par to ir vienalga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!