Pēc ziņas par Adario kundzes jeb Kombuļu Ineses (attēlā) izbraukšanas no Latvijas uz ilgāku laiku viņas fani sapratuši, ka vairs nevar sēdēt rokas klēpī salikuši un vienkārši baudīt viņas mūziku, cerībā uz mākslinieces atgriešanos. Tautieši sākuši izplatīt īpašus paziņojumus, cerot, ka tie sasniegs dīvu un mudinās ašāk atgriezties pie faniem.

Pēc ziņas par to, ka Inese šovasar vairs Latvijā neatgriezīsies, sociālos tīklus pārpludinājušas fanu žēlabas. Ļaudis cer, ka neprognozējamā Inese, kuras vīram Latvijā nav veicies ar darba atrašanu, neizdomās Itālijā palikt uz dzīvi.

Kamēr daudzi savu rūgtumu par mākslinieces aizbraukšanu pauž vien ar sērīgiem komentāriem, rūdītākie fani ķērušies pie nopietnākiem ieročiem. Ineses talanta cienītājs Oskars Ludvigs izveidojis īpašu video Ineses labākajās video sveicienu tradīcijās, kuru izplatījis internetā, mudinot Inesi atgriezties mājās.

"Kā tev veicas šajā saulainajā Itālijas dienā? Ja tu redzētu, kā izskatās pie mums," Oskars uzrunā savu iemīļoto dziedātāju, aicinot operatoru kārtīgi safilmēt skaistās Latvijas āres, gan pieskatot, lai no lielās filmēšanas nebeigtos baterija.

Puisis dziedātāju kārdina ar svaigām zivīm, kurām pats gan nezina nosaukumu, bet kādu Itālijā nav. "Tas ir tas, ko tu Itālijā nevari izbaudīt. Es ļoti, ļoti ceru, ka tu atgriezīsies Latvijā un turpināsi mūs pārsteigt ar savu daiļradi," aicina fans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!