Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Sandis Kiops (attēlā) septembra sākumā devās romantiskā ceļojumā uz Barselonu ar savu mīļoto Dainu, lai nosvinētu abu saderināšanos. Diemžēl ceļojumu nācās pārtraukt pusceļā negaidītu mūziķa veselības problēmu dēļ.

Uz Spāniju laimīgais pāris izlidoja trešdien, 9. septembrī. Uzreiz pēc nolaišanās saulainajā zemē Kiops steidza sociālajos tīklos publicēt bildes, informējot fanus par savām gaitām Spānijā.

Taču viņa prieki nebija ilgi. 14.septembra naktī Kiops bija spiests ar tuvāko reisu atgriezties mājās, lai jau nākamajā rītā Gaiļezera slimnīcā gultos uz operāciju galda.

"Tikko pamodos no narkozes. Man veica diezgan sarežģītu krustenisko saišu un meniska operāciju. Man jau bija mazas problēmas ar menisku, bet Spānijā, izbaudot visādus ūdens priekus, sabojāju vēl arī krusteniskās saites kājai.

Ja nebūtu sabojājis kāju tik ļoti, mēs vēl dzīvotos ilgāk Barselonā. Šo operāciju nevar ievilkt, lai nesāktos lielākas problēma kājai. Praktiski no siltās Spānijas nokļuvu Gaiļezerā," DELFI Izklaidei no Gaiļezera slimnīcas ziņo Kiops.

Sapratis, ka problēma nopietna, viņš pat nav mēģinājis vērsties pie spāņu ārstiem, bet kopā ar mīļoto sēdies pirmajā lidmašīnā uz mājām. "Latvijas ārstiem es vairāk uzticos," skaidro Kiops.

Mūziķis pēc operācijas jūtas labi, taču bēdīgā vēsts ir tā, ka viņš ilgāku laiku nevarēs izpildīt leģendāro Pīlādžogas spērienu.

"Žēl, ka neizbaudīju Spānijas priekus līdz galam, un Dziļāk vēl dziesmas prezentēšanu atkal nāksies atlikt uz kādu laiciņu. Bet viss būs labi - mani nevar salauzt nekas. Mana mīlestība arī ir man blakus un palīdz visās lietās. Pēc kāda laiciņa atkal būšu uz kājām un Pīlādžogas spērienu speršu divreiz niknāk," optimismu nezaudē Kiops.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!